fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

TETRIS

 • Fler än 20 olika spelsätt, lägre pris än vanliga Nintendo 3DS-spel samt AR-funktionalitet gör lite ironiskt nog Tetris till mer än bara Tetris!

  Alla vet väl idag vad Tetris är? Placera fallande Tetriminos (olikformade block) så att de tillsammans bildar en hel rad och på så sätt försvinner. Helst ska de förstås byggas så att fyra rader försvinner samtidigt vilket ger upphov till en Tetris!

  Den här ärkeklassikern finns redan till i princip alla format som existerar, så vad skiljer Tetris till Nintendo 3DS från mängden? Förutom den självklara 3D-effekten kan du här spela Tetris med AR-kort! I praktiken innebär det att du lägger ett kort på bordet och sedan ser hur blocken radas upp i verkligheten!

  Bland de fler än 20 olika spelsätten hittar du bland annat

  Bombliss Plus: Rensa spelfältet som ständigt växer med hjälp av bomber. Perfekt för dig som vill få någon användning för adrenalinet och inte ser pusselgenren som en anledning att stora explosioner inte ska vara med i alla typer av spel.

  Fit: Kläm in block i de hål som passar. Ett passande spelsätt för de allra minsta!

  Capture: Tänk dig att spelplanen består av två sidor, och varje sida rymmer varsitt spelfält. Nu ska du placera dina Tetriminos framför stjärnorna som dyker upp, och så snart en stjärna är blockerad växlar du automatiskt till nästa fält. Det gäller alltså att hålla koll både på fältet i förgrunden och fältet i bakgrunden.

  Jigsaw: Dubbel dos pussel! På pekskärmen ser du en bild på ett fint och färdigt pussel, på 3D-skärmen ramlar det pusseldelar som du måste placera rätt! Extra roligt är att du kan importera dina egna bilder till det här spelsättet!

  Att spela Tetris själv är roligt, men alltid mycket roligare när man är fler! Självklart finns både lokal multiplayer och onlinespel, det går till och med att spela lokalt med bara ett exemplar av spelet (alla har varsin Nintendo 3DS). Tetris och bärbart hör liksom ihop, och du hittar inget annat Tetris-spel med så här mycket innehåll på marknaden.


TETRIS

Lanseringsdatum: 21 oktober 2011
System: Nintendo 3DS
Genre: Pussel
Spelare: 1-8 (lokalt) | 2-6 (online)
Flerspelarlägen: Samtidigt
Åldersmärkning:
Utgivare: Tetris Online, Inc.
Utvecklare: Hudson Soft
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: Internet, SpotPass, Download Play, Local Play

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.