fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

WarioWare Gold

 • Det senaste inom WarioWare-serien kommer till konsolerna i Nintendo 3DS-familjen vilket innebär att det finns nya sätt spela Warios märkligt tillfredsställande mikrospel.

  Wario har lyckats spendera sina sista slantar! Så nu behöver han nya pengar att sätta i rullning och förstås så snart som möjligt. Ett trick som Wario vill försöka sig på är att sätta ihop en gigantisk spelturnering med mängder av minispel där han snabbt kan få in nya slantar. Han funderar på att ta bra betalt för inträdet, typ 10 000 mynt, och erbjuda en rejäl vinst till turneringsvinnaren, typ 10 miljoner mynt! Vågar du ställa upp och tävla om prissumman eller kommer den ytterst lurige Wario själv ta hem alla slantar inklusive tävlingspriset?

  Warios problem är dock inte bara att han behöver dra in pengar för han har även stulit en guldskatt och det finns någon som väldigt, väldigt gärna vill ha tillbaka stöldgodset!

  Med både klassiska och nya tillskott finns det totalt över 300 högintensiva mikrospel att njuta av. Detta är en den största samlingen av alla WarioWare-spel!!! Tryck på knappar, luta konsolen, använd pekskärmen och mikrofonen. Upplev riktigt galen och härlig action med WarioWare Gold. Passa också på att utmana dina vänner i spelets Battle Time mode.

  Vill du pröva på spelet innan du springer till butiken och köper det så kan du testa den demo som finns på Nintendo eShop. Sök bara efter spelet där och tryck sen på "Download Demo"


 • Characters


  Screenshots


WarioWare Gold

Lanseringsdatum: 27 juli 2018
System: Nintendo 3DS
Genre: Party, Action
Spelare: 1-2 (lokalt)
Flerspelarlägen: Samtidigt
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Distributör: Bergsala
Funktioner: Miiverse-integration, Demo, Rörelsekontroll
©2018 Nintendo Co-developed by INTELLIGENT SYSTEMS

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.