fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Yo-Kai Watch 2: Psychic Specters

 • Ett övernaturligt äventyr väntar i Yo-Kai Watch 2: Psychic Specters

  Detta är den ultimata versionen av Yo-Kai Watch 2 med allt innehåll från originalversionerna plus massor av nytt material såsom nya uppdrag, nya platser och nya Yo-Kai att bli vän med. Gör dig redo för det ultimata äventyret och träd in i den mystiska världen full av busiga Yo-Kai, när Yo-Kai Watch 2: Psychic Specters släpps i Europa till Nintendo 3DS i höst.

  Spelet erbjuder den fulla spelupplevelsen från Yo-Kai Watch 2 men är också fullpackat med nya funktioner och nytt innehåll. Yo-Kai Watch 2: Psychic Specters är sprängfyllt med nöje, charm och mystik både för nytillkomna och existerande Yo-Kai-fans. I det senaste spelet i Yo-Kai Watch-serien, Yo-Kai Watch 2, anländer ett gäng olycksbådande Yo-Kai till staden Springdale. Dessa bestämmer sig för att stjäla Yo-Kai-klockan och sprida kaos i staden och bland dess invånare. Nu måste du som styr antingen Nate eller Katie stoppa denna onda plan. Ni kommer utforska en stor spelvärld, bli vän med många olika typer av Yo-Kai och till och med resa tillbaks i tiden för att besöka en tidigare version av Springdale.

  Med Yo-Kai Watch 2: Psychic Specters kommer spelare kunna njuta av detta episka äventyr i sin mest definitiva och kompletta form. Utöver allt innehåll från både Yo-Kai Watch 2: Bony Spirits och Yo-Kai Watch 2: Fleshy Souls innehåller Yo-Kai Watch 2: Psychic Specters även detta:

  • 12 helt nya uppdrag inklusive ett som berättar om ursprunget till den mystiska Darknyan. Tillsammans med alla uppdrag från Bony Spirits och Fleshy Souls innehåller spelet totalt över 100 olika uppdrag att klara av.
  • Möjlighet att bli vän med 15 ”Wicked Yo-Kai” som tidigare har varit dina motståndare. Detta innebär att det numera finns över 300 spelbara Yo-Kai.
  • Exklusiv dungeon för de som äger Bony Spirits eller Fleshy Souls. Spelare med spardata från något eller båda av dessa spel får tillgång till en helt ny dungeon med nya bossar och möjlighet att bli vän med exklusiva Yo-Kai.
  • Nya platser att utforska, inklusive det fantastiska Gera-Gera Resort.
  • En utökad version av Yo-Kai Watch Blasters lokala co-op-läge med nya kraftfulla bossar att besegra. Förbered dig för det djupaste och mest uppslukande Yo-Kai-äventyret någonsin när Yo-kai Watch 2: Psychic Specters släpps till konsolerna i Nintendo 3DS-familjen.

Yo-Kai Watch 2: Psychic Specters

Lanseringsdatum: 29 september 2017
System: Nintendo 3DS
Genre: Rollspel
Åldersmärkning:
Utvecklare: Level 5
Funktioner: Internet

Relaterade produkter

YO-KAI WATCH
Här har du ett spel som redan är en miljonsäljare och ett stort kulturellt fenomen i Japan. YO-KAI WATCH handlar om en...
YO-KAI WATCH 2: Bony Spirits
Hitta, bli vän och strid med över 350 Yo-kai. Hoppa på tåget och ta dig till nya städer och hitta helt nya Yo-kai. Här...
YO-KAI WATCH 2: Fleshy Souls
Hitta, bli vän och strid med över 350 Yo-kai. Hoppa på tåget och ta dig till nya städer och hitta helt nya Yo-kai. Här...
Yo-Kai Watch Blasters: Red Cat Corps
Yo-Kai Watch är tillbaks och det är mer actionladdat än någonsin
Yo-Kai Watch Blasters: White Dog Squad
Yo-Kai Watch är tillbaks och det är mer actionladdat än någonsin

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.