fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Yo-Kai Watch Blasters: Red Cat Corps

 • Yo-Kai Watch är tillbaks och det är mer actionladdat än någonsin

  I detta spel, som är det senaste i Yo-Kai Watch-serien kan du spela med upp till tre av dina vänner, antingen lokalt eller online, medan ni slåss mot stora bossar. Yo-Kai Watch är det första action-RPG-spelet i serien och det bjuds på realtidsstrider. Under dessa strider har du full kontroll över dina Yo-Kai och det gäller att använda en bra strategi, olika förmågor och föremål för att besegra de enorma bossarna. Bege dig ut på en resa och utför olika typer av uppdrag samtidigt som du träffar, blir vän med och strider med fler än 400 olika Yo-Kai. Både återkommande och helt nya till serien.

  Genom att träna dina Yo-Kai kommer du kunna påverka din styrka i striderna. Genom träningen kan du också tillverka föremål och utrustning som du kommer kunna använda till ditt eget Yo-Kai-team. Ju fler uppdrag du klarar av, desto kraftfullare och mer användbara föremål kommer du att få.

  Det finns två olika versioner av detta spel: Yo-Kai Watch Blasters: Red Cat Corps och Yo-Kai Watch Blasters: White Dog Squad.

  De två olika versionerna av spelet innehåller olika Yo-Kai, uppdrag och bossar. För att samla alla Yo-Kai behöver du byta och föra över dessa mellan de olika versionerna. Du kan också länka samman Yo-Kai Watch 2: Bony Spirits, Yo-Kai Watch 2: Fleshy Souls eller Yo-Kai Watch 2: Psychic Specters för att få en av tre speciella Yo-Kai som du kan använda dig av under spelets gång.
  En gratis uppdatering kommer att släppas efter att spelet har släppts som ger spelet ännu fler Yo-Kai, bossar och uppdrag.


Yo-Kai Watch Blasters: Red Cat Corps

Lanseringsdatum: 07 september 2018
System: Nintendo 3DS
Funktioner: Gratis DLC

Relaterade produkter

YO-KAI WATCH 2: Bony Spirits
Hitta, bli vän och strid med över 350 Yo-kai. Hoppa på tåget och ta dig till nya städer och hitta helt nya Yo-kai. Här...
YO-KAI WATCH 2: Fleshy Souls
Hitta, bli vän och strid med över 350 Yo-kai. Hoppa på tåget och ta dig till nya städer och hitta helt nya Yo-kai. Här...
Yo-Kai Watch 2: Psychic Specters
Ett övernaturligt äventyr väntar i Yo-Kai Watch 2: Psychic Specters
Yo-Kai Watch Blasters: White Dog Squad
Yo-Kai Watch är tillbaks och det är mer actionladdat än någonsin

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.