fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Civilization VI

 • Skapa det största, bästa och vackraste imperiet världen skådat. Varsomhelst, närsomhelst!

  Civilization som ursprungligen skapades av den legendariska spelskaparen Sid Meier, är ett turbaserat strategispel där du försöker skapa ett imperium som tål tidens tand. Här gäller det att utforska ny mark, forska fram ny teknologi, besegra dina fiender och göra dig redo att tampas med några av historiens mest framgångsrika ledare i din strävan att skapa det bästa civilisationen världen någonsin skådat.

  Civilization VI till Nintendo Switch innehåller förutom de senaste uppdateringarna och förbättringarna även fyra add-on-paket som sammantaget introducerar fyra nya civilisationer, ledare och scenarion.

  • Vikings Scenario Pack
  • Poland Civilization & Scenario Pack
  • Australia Civilization & Scenario Pack
  • Persia and Macedon Civilization & Scenario Pack

  SPELA PÅ DITT SÄTT: Vägen till seger bestäms av dig! Vinn genom att bli den teknologiskt mest framstående civilisationen, dominera världen med dina militära övermakt, eller satsa på en kulturell seger som får dina motståndare att framstå som barbarer.

  VÄRLDENS FRÄMSTA LEDARE: Spela som en av 24 ledare från olika länder och tidsepoker. Skapa ett imperium baserat på lukrativa handelsvägar med Cleopatra av Egypten, spänn dina militära muskler med hjälp av dina legioner som  Trajan av Rom, eller skapa ett kulturellt maktsäte med Hojo Tokimune av Japan. Alla ledare kan spelas på det sätt du själv vill, med unika förmågor, enheter och infrastruktur på din väg till seger.

  EXPANDERA: Se hur din framgång sprider sig över världskartan. Kolonisera oupptäckt land, förbättra dina omgivningar och se dina städer – och din civilisation – frodas.

  FORSKA: Lås upp saker som snabbar upp din civilisations frammarsch genom historien. För att utvecklas ännu snabbare, se tlil att dina enheter aktivt utforskar och förbättrar dina omgivningar och upptäcker nya kulturer.

  DYNAMISK DIPLOMATI: Interaktionen med andra civilisationen förändras med tiden, från att vara primitiva där stridigheter är vardag till senare i spelet där det går att skapa allianser och förhandla..

  SPÄNNANDE OCH UNIKA SCENARION: Civilization VI till Nintendo Switch innehåller fyra spelbara scenarion, alla med olika inställningar spelsätt som inspirerats av historien. Var del av koloniseringen av Australien i “Outback Tycoon,” försvara Polen mot invasion i i “Jadwiga’s Legacy,” välj en vikingahövding som ska erövra Europa i  “Vikings, Raiders, and Traders!”, eller erövra hela den kända välden i “Conquests of Alexander.”

  TILLSAMMANS ELLER MOT VARANDRA: Upp till fyra spelare kan samarbeta eller tävla om herravälde trådlöst (WLAN)


Civilization VI

Lanseringsdatum: 16 november 2018
System: Nintendo Switch
Genre: Strategi
Spelare: 1-4 (WLAN) (lokalt)
Åldersmärkning:
Utgivare: 2K Games
Utvecklare: Firaxis Games / Aspyr Media