fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Dragon Quest Builders 2

 • Samla material och skapa vapen, bygg hus eller hela städer.

  Ett byggarspel, men också ett rollspelsäventyr där du kan undersöka stora öar, gå på uppdrag, strida mot monster och bossar i en stor värld. Här finns ett mysigt enspelarläge med en story och det finns också ett flerspelarläge för upp till fyra spelare online. Skapa och skräddarsy din karaktär, samarbeta med din orädde vän Malroth, samla färdigheter och slåss mot Children of Hargon, en grym och elak kult som dyrkar förstörelse! Ta också din byggare online och spela med dina vänner. Tillsammans kan ni skapa något riktigt magnifikt.

  Låt inte siffran 2 i spelets titel lura dig alltför mycket. Detta är inte en ren uppföljare utan mer ett fristående äventyr som presenterar nya karaktärer, en storslagen värld med närmast obegränsade byggkombinationer och en handling som både fans av det tidigare spelet och nybörjare kommer att uppskatta!

  De ondskefulla Children of Hargon har bestämt sig för att utrota alla skapare och förbjuda byggande, matlagning och tillverkning i stort. I sitt försök att sprida sin destruktiva lära fångar kulten alla byggarna i världen. Allt hopp verkar vara förlorat tills du, en ung lärling, lyckas fly från Children of Hargon.

  Efter att ha hamnat på stranden på den öde ön Isle of Awakening träffar du på Malroth, en mystisk yngling som verkar ha tappat minnet. Med hjälp av din nya orädde vän så beger du dig av på ett stort äventyr för att samla ihop tillräckligt många färdigheter för att bli en fullfjädrad byggare, men räkna med problem för Children of Hargon har inga planer på att låta dig bygga i lugn och ro. Bara du kan besegra the Children of Haragon, avslöja hemligheterna om Malroths förflutna och lösa alla gåtorna i detta mystiska land. Träffa också andra bybor och låt dem hjälpa dig i din kamp!

  Om du redan äger det första Dragon Quest Builders till Nintendo Switch kan du som en bonus skapa Legendary Builder’s outfit och The Dragonlord’s Throne i det här spelet.

  Extramaterial via DLC

  DLC-paket gör ett redan stort spel ännu större! Följande paket är utannonserade och de kan köpas separat eller tillsammans med ett  Season Pass.

  • Knickknack Pack: Detta DLC kostar inget och innehåller tre recept så du kan göra Pretty Paddle, Celebratory Soup och Ornate Adornment.
  • Hotto Stuff Pack: Detta DLC innehåller fler än 40 recept för design och dekoration i en stil liknande Hotto Steppe – ett lugnt och harmoniskt område i ett avlägset land där besökare kan koppla av. Här får du också tillgång till ytterligare en ö där du kan samla det material som behövs för dessa nya recept.
  • Aquarium Pack: Detta DLC låter dig upptäcka en ö perfekt för fiske, nya uppdrag och karaktärer att träffa. Lär dig fånga 40 olika fiskar som du sen kan ha i ett akvarium. Lås upp fiskespö, baddräkt, stråhatt, möjligheten att ha hästsvans med mera.
  • Modernist Pack: Detta DLC innehåller fler än 70 olika recept för att bygga moderna byggnader, ändra hårstil eller klä sig på olika moderna sätt. Ta dig också an utmaningen att bygga ett lyxigt och modernt hotel.

Dragon Quest Builders 2

Lanseringsdatum: 12 juli 2019
System: Nintendo Switch
Genre: Action, Äventyr
Spelare: 1-4 (lokalt)
Spellägen:

TV-läge

Bordsläge

Handhållsläge

Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo/Square Enix