fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Fe

 • Upplev skogens magi i detta stämningsfulla spel

  Fe är en personlig berättelse om vårt förhållande till naturen, till marken och dess varelser. Det är en ordlös hyllning till vår längtan att vara ett med världen runtomkring oss. En berättelse som påminner oss om att allting i denna värld hör samman och lever i en känslig balans som ständigt hotas av att falla samman. Ett spel fullt av upptäckande, konflikter och relationer.

  Spela som Fe och upptäck en värld du inte kommer vilja lämna. Spring, klättra och glid genom en mörk nordisk skog som lever och andas - fylld med hemligheter, legender och mystiska varelser.

  Tala skogens språk

  Bemästra ett stort antal läten för att bli vän med alla skogens djur och växter. Dessa kommer kunna hjälpa dig på din resa. Alla har unika tydliga attribut, förmågor och beteenden som låter dig låsa upp och ta dig vidare till nya områden i skogen.

  Upptäck en värld värd att utforska

  När du beger dig ut på din resa kommer du upptäcka att allting är sammanbundet och ingenting är vad det först verkade vara. Hemliga platser, dolda artefakter, gamla ruiner, genvägar och krafter gör utforskandet oändligt roligt. 
  Avslöja naturens mysterium. Ta reda på hemligheten om de hotfulla Silent Ones på din resa genom skogen, ta hjälp av fantastiska varelser i handgjorda korta berättelser och lär dig mer om Fes ursprung. 

  Njut av enastående frihet

  Ta dig enkelt fram genom hela skogen. Glid graciöst från träd till träd. Använd din smygförmåga och din smidighet för att undvika faror, observera naturen och göm dig i skuggorna. Klättra upp i trädtopparna för att planera ditt nästa drag. 

  Möt ”The Silent Ones”

  Skogen är en häpnadsväckande plats men The Silent Ones hotar att rubba harmonin i denna magiska värld. För att återigen göra skogen till en plats att kalla för ditt hem måste du stoppa dessa varelser. 


Fe

Lanseringsdatum: 16 februari 2018
System: Nintendo Switch
Genre: Äventyr
Spelare: 1 (lokalt)
Spellägen:

TV-läge

Bordsläge

Handhållsläge

Åldersmärkning:
Utvecklare: Zoink Games
Funktioner: TV-läge, Bordsläge, Handhållsläge