fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

 • Tre välkända städer, tre episka berättelser.

  Spela de genredefinierande klassikerna Grand Theft Auto Trilogy: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City och Grand Theft Auto: San Andreas. Här uppdaterade för en ny generation, rejält finslipade med förbättrad ljussättning, bakgrunder, högupplösta texturer med mera. Förbättringar som gör dessa älskade världar ännu mer levande!

  Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition innehåller

  • Grand Theft Auto III: Allt börjar i Liberty City. Med friheten att gå vart som helst och hänga med vem som helst i den kriminella undervärlden om du har modet som krävs.
  • Grand Theft Auto: Vice City: Välkommen till 80-talet med sina mäktiga frisyrer och pastelldräkter. Här får du följa en mans uppgång i det kriminella livet ända upp till toppen. Detta är Tommy Vercettis berättelse om svek och hämnd i en neonupplyst, tropisk stad med gott om lyx och möjligheter.
  • Grand Theft Auto: San Andreas: För fem år sedan lyckade Carl ”CJ” Johnson fly eländet i Los Santos, San Andreas ... en stad som höll på att slitas sönder på grund av gängproblem, droger och korruption. Nu är det tidigt 90-tal och CJ måste återvända för hans mamma har mördats, hans familj har splittrats och hans barndomsvänner går alla mot en ren katastrof. När han väl återvänt försöker ett gäng poliser anklaga honom för mord vilket tvingar CJ på en resa som tar honom genom hela San Andreas och med siktet att rädda sin familj och ta kontrollen över gatorna.

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

Lanseringsdatum: 11 februari 2022
System: Nintendo Switch
Genre: Action, Äventyr
Spelare: 1 (lokalt)
Spellägen:

TV-läge

Bordsläge

Handhållsläge

Åldersmärkning:
Utgivare: Rockstar Games
Distributör: Bergsala