fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

LEGO CITY: Undercover

 • Ta upp jakten! LEGO® CITY Undercover kommer till Nintendo Switch och nu kan du förutom att spela själv också spela co-op tillsammans med en annan spelare.

  I ett av de största LEGO-spelen hittills axlar du rollen som Chase McCain, en polis som jobbar under täckmantel för att fånga den mest ökända brottslingen Rex Fury och sätta stopp för en brottsvåg som gjort hela staden osäker.

  Detta LEGO-äventyr i en öppen värld låter fans och nykomlingar uppleva den sprudlande metropol som är LEGO CITY med fler än 20 unika distrikt att undersöka, fyllda med biltjuvar att fånga, fordon att styra, bråkiga utomjordingar att fånga, roliga filmreferenser att upptäcka, bortsprungna grisar och, naturligtvis, hundratals samlarföremål.

  LEGO CITY Undercover förenar en fyndig och originell berättelse med LEGO:s typiska humor för att skapa en rolig upplevelse för spelare i alla åldrar, och bjuder på 15 särskilda uppgifter att klara.

  •  Bli LEGO CITY:s bästa – Axla rollen som polisen Chase McCain och jobba under täckmantel för att spåra den ondsinta Rex Fury för att äntligen sätta stopp för hans brottsvåg i staden.
  • Utforska staden – LEGO CITY är en sprudlande metropol med över 20 olika distrikt att utforska, fylld till brädden med folk att interagera med på gatorna, brottslingar att besegra och hundratals samlingsföremål.
  • Bli en mästare på förklädnader – Chase McCain är en mångsidig man, med åtta olika förklädnader att välja mellan. Var och en har unika färdigheter och möjligheter att infiltrera stadens alla vrår och komma till platser som en vanlig polis inte skulle nå.
  • Över 100 fordon – I LEGO CITY kan du styra varje fordon du ser, och det finns över 100 att välja mellan, så du kan hoppa in i allt från sportbilar och motorcyklar till helikoptrar för att jaga brottslingar eller bara åka igenom storstadsdjungeln och njuta av omgivningen.
  • Bekämpa brott – Besegra brottslingar i handgemäng eller grip dem med Chases grippistol och handklovar.
  • Ensemblen – Chase får hjälp av konstapel Frank Honey, polischef Dunby och sjukvårdaren Natalia Kowalski, som bara är några av de över 300 upplåsbara och spelbara karaktärer som man stöter på under sitt äventyr.
  • Hitta Nintendo cameos – Det finns en hel del hemliga Nintendo cameos i detta spelet. Kommer du lyckas hitta alla?

LEGO CITY: Undercover

Lanseringsdatum: 07 april 2017
System: Nintendo Switch
Genre: Action, Äventyr
Spelare: 1-2 (lokalt)
Flerspelarlägen: Samtidigt, Co-Op
Spellägen:

TV-läge

Bordsläge

Handhållsläge

Åldersmärkning:
Utgivare: Warner Bros. Games
Utvecklare: TT Fusion
Distributör: Bergsala
Funktioner: TV-läge, Bordsläge, Handhållsläge

Relaterade produkter

LEGO CITY Undercover
Ikläd dig rollen som den hemlige polisen Chase McCain och se till att sätta skurken Rex Fury där han hör hemma -...
LEGO CITY Undercover: The Chase Begins
Inta rollen som Chase McCain och se hur han utvecklas från en vanlig nolla till legenden han är i LEGO City Undercover.
 • LEGO CITY Undercover
  Ikläd dig rollen som den hemlige polisen Chase McCain och se till att sätta skurken Rex Fury där han hör hemma -...
 • LEGO CITY Undercover: The Chase Begins
  Inta rollen som Chase McCain och se hur han utvecklas från en vanlig nolla till legenden han är i LEGO City Undercover.