fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

NBA 2K18

 • Det högst betygsatta* årliga sportspelet i den här konsolgenerationen kommer till Nintendo Switch

  Forma din ”MyPLAYER” och skriv din egen historia, bygg ditt drömlag med ”MyTEAM”, ta kontroll över ligan eller bevisa att du är den bästa av de bästa när du tävlar mot andra runt om i världen.
  NBA 2K18 fortsätter seriens tradition med ”the gold standard of basketball simulation” (Sports Gamers Online) med oöverträffad realism och äkta NBA gameplay.

  *Enligt 2008–2016 Metacritic.com

  MyPLAYER och MyTEAM

  Massor av action väntar på dig oavsett hur du vill spela. Skapa din ”MyPLAYER” och utveckla din egen NBA-resa i ”MyCAREER” eller samla på spelarkort för att bygga ditt egna all-star ”MyTEAM”.

  The Neighborhood

  Utforska ”The Neighborhood” med din ”MyPLAYER” och interagera med andra ”MyPLAYERS” och karaktärer när du möter dem på spelplanen.

  Elite Gameplay

  Den nya rörelse-motorn ger spelare större kontroll och en ny nivå av realism. Dribblandet och bollens rörelser är inte längre animations-styrda. Denna banbrytande teknologi skapar dynamsikt animationer för att leverera den bästa möjliga gameplay-upplevelsen. Du är nu i full kontroll.

  Speciella gäst-kommentatorer

  Den största skaran av kommentatorer i sport-tv-spelens historia blir ännu större. Legenderna Kobe Bryant och Kevin Garnett tar plats i båset och turas om att bidra med sin expertis till sändningarna.

  Legendariska team

  För första gången kommer de största spelarna genom hela NBA-historien från alla 30 lag finns med bland de valbara spelarna. Tävla i ”Play Now” för att en gång för alla göra upp om vilket lag som regerar.
  Med MyLEAGUE OCH MyGM kan du ta kontroll över en NBA-lag eller hela ligan.

  OBSERVERA: Ett microSD-kort (säljs separat) med fritt utrymme på minst 32 GB krävs för att ladda ner detta spel. Detta gäller även för dig som köper spelet i fysisk form. Dessutom krävs 5 GB ledigt system-minne. Du måste sätta in microSD-kortet innan du börjar nedladdningen.


NBA 2K18

Lanseringsdatum: 17 oktober 2017
System: Nintendo Switch
Genre: Sport
Spelare: 1-10 (online)
Flerspelarlägen: Samtidigt
Spellägen:

TV-läge

Bordsläge

Handhållsläge

Åldersmärkning:
Utgivare: 2K Games
Utvecklare: Visual Concepts
Funktioner: Download Play, TV-läge, Bordsläge, Handhållsläge