fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Nintendo Labo: VR Kit

 • Komplett Nintendo Labo: VR Kit med programvara och delar för att bygga alla sex Toy Con.

  Har du någonsin drömt om att vara undervattensfotograf eller en superhjälte som kämpar mot en främmande invasion?

  Nintendo Labo: VR Kit kombinerar det innovativa och fysiska spelandet från Nintendo Labo med grundläggande VR-teknologi, för att skapa en unik och lättsam virtuell verklighetsupplevelse. Varje Toy-Con bjuder på en upplevelse som kombinerar fysiskt spelande med spännande virtuella äventyr. Toy-Con Wind Pedal skapar exempelvis en luftström som förstärker känslan av att flyga, medan Toy-Con Blaster kan laddas upp för att skjuta fler laserstrålar (eller frukt) samtidigt. Spelare kan även skapa olika kartongkreationer som Toy-Con Elephant eller Toy-Con Camera; spela olika spel med sina kreationer; och upptäcka hur Nintendo Switch-teknologin väcker dem till liv. De kan till och med skapa egna VR-upplevelser med de medföljande programmeringsverktygen.

  Alla spel och upplevelser i Nintendo Labo: VR Kit är designade för att vara roliga, sociala och lätta att dela med andra. Om en spelare till exempel utforskar havet och tar bilder med Toy-Con-kameran, så kan en annan person i rummet ta Toy-Con-snorkeln och sätta sig framför kameran för att få fisk att simma framför spelarens ansikte.

  Nintendo Labo: VR Kit erbjuder många spel och upplevelser som fungerar med de olika Toy-Con-skapelserna:

  • Ocean Camera (Toy-Con Camera): Dyk ner i det virtuella havet och ta vackra bilder av allt som lever där. Havet är fullt med överraskningar!
  • House Camera (Toy-Con Camera): Kommunicera med den märkliga varelsen som bor i huset – som du kanske känner igen från Nintendo Labo: Variety Kit! – och fullfölj uppdrag genom att ta bilder i varelsens mystiska hem.
  • Marble Run (Toy-Con Elephant): Lös fysikbaserade uppdrag genom att använda olika föremål för att styra kulor genom ringar. Du kan även skapa egna pussel och utmana vänner och familj.
  • Doodle (Toy-Con Elephant): Skapa färgrika konstverk i 3D med Toy-Con Elephant, och använd olika verktyg för att ge liv åt konstverken! Här finns även ett extra spel för flera spelare, där en spelare tecknar och övriga spelare gissar vad som tecknas.
  • Bird (Toy-Con Bird): Flyg högt uppe i luften på ryggen av en fågel, samla ihop föremål och hjälp fågelägg att kläckas. Använd Toy-Con Bird för att få fågeln att flaxa med vingarna och Toy-Con Wind Pedal för att få upp farten.
  • Bird Dash (Toy-Con Bird): Tävla i utmaningar på tid genom att nå checkpoints i luften.
  • Blaster (Toy-Con Blaster): Kämpa mot en främmande invasion och besegra gigantiska fiender.
  • Kablasta (Toy-Con Blaster): Utmana en vän för att ta reda på vem som kan mata flodhästar snabbast. Kasta olika typer av frukt till flodhästarna för att locka dem till din sida och få poäng.
  • Hop Dodge (Toy-Con Wind Pedal): Spela som en groda och hoppa så högt du kan på en ständigt växande hög med färgrika bollar, samtidigt som du måste undvika hinder och nicka fotbollar.
  • VR Plaza (alle Toy-Con): Fler plattforms- och pusselspel finns i VR Plaza.

  Två programmeringsverktyg finns med i Nintendo Labo: VR Kit-mjukvaran. Den ena är Toy-Con Garage, som du säkert känner igen från tidigare. Den andra är Toy-Con Garage VR, ett nytt verktyg som låter spelare skapa sina egna VR-spel och -upplevelser. Nintendos team med utvecklare använde faktiskt Toy-Con Garage VR för att skapa allt i VR Plaza. Spelare kan även importera VR Plaza-spel til Toy-Con Garage VR för att undersöka hur de fungerar, modifiera upplevelser eller använda dem för att få inspiration till egna spel.

  Nintendo Labo: VR Kit lanseras i två olika paket. Det ena paketet innehåller alle Toy-Con, medan det andra paketet innehåller ett mindre urval. Det här är det kompletta paketet som innehåller: Toy-Con VR Goggles, Toy-Con Blaster, Toy-Con Camera, Toy-Con Bird, Toy-Con Wind Pedal och Toy-Con Elephant samt Screen Holder och Safety Cap*. Ett perfekt paket för alla barn och familjer som vill ha den fullständiga upplevelsen.

  Utöver den medföljande programvaran är Nintendo Labo: VR Kit kompatibelt med The Legend of Zelda: Breath of the Wild och Super Mario Odyssey. En kostnadsfri uppdatering av de båda spelen krävs för att använda den nya funktionaliteten.

  *Användare som inte vill använda Virtual Reality kan lätt stänga av den funktionen och använda Screen Holder istället för Toy-Con VR Goggles. Använder du Screen Holder så upplever du spelen och övriga upplevelser i 2D istället.


Nintendo Labo: VR Kit

Lanseringsdatum: 12 april 2019
System: Nintendo Switch
Åldersmärkning:
Distributör: Bergsala

Relaterade produkter

Nintendo Labo: VR Kit – Starter Set + Blaster
Startpaket med mjukvara och delar för att bygga två Toy-Con.
Nintendo Labo: VR Kit – Expansion Set 1
Expansionspaket till Nintendo Labo: VR Kit – Starter Set + Blaster, som innehåller Toy-Con Elephant och Toy-Con Camera.
Nintendo Labo: VR Kit – Expansion Set 2
Expansionspaket till Nintendo Labo: VR Kit – Starter Set + Blaster, som innehåller Toy-Con Wind Pedal och Toy-Con Bird.