fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Starlink: Battle for Atlas

 • Styr ditt rymdskepp och befria stjärnsystemet Atlas från Grax och den onda robotstyrkan "The Forgotten Legion"

  Upptäck en helt ny spelupplevelse medan du deltar i episka rymdstrider i Starlink: Battle for Atlas till Nintendo Switch. Bygg ett eget fysiskt rymdskepp som du sätter fast på handkontrollen medan du spelar. Utrusta ditt rymdskepp med olika delar och se hur rymdskeppet förändras i realtid i spelet. 

  Sätt ihop din flotta, välj och vraka bland piloter, rymdskepp och vapen för att skapa din egen spelstil och besegra fienden. 

  Skräddarsy ditt rymdskepp, valet är helt och hållet ditt

  Använd din kreativitet. Blanda och kombinera olika piloter, skrov, vingar och vapen för att sätta ihop ditt favoritskepp med massor av anpassningsmöjligheter. När du fysiskt förändrar ditt rymdskepp så förändras också rymdskeppet i spelet och du kan direkt hoppa in i striderna och testa ditt nya rymdskepp. 

  Utforska ett helt stjärnsystem 

  Res sömlöst mellan exotiska utomjordiska världar i stjärnsystemet Atlas. Varje planet har sin egen identitet, ekosystem och vildmarksliv. Var försiktig för rymden är en farlig miljö och du kommer garanterat att stöta på många utmaningar. Världen förändras beroende på dina handlingar och dina val. Allting du gör har en inverkan på ditt äventyr och fiender kommer reagera och slå tillbaka på ett intelligent sätt. Om du inte gör någonting för att stoppa dem kommer de till slut att ta över hela stjärnsystemet. 

  Var kreativ i striderna

  Bygg din egen unika spelstil. Experimentera med olika piloters förmågor, vapentyper och statuseffekter för att upptäcka och släppa lös förödande kombinationsattacker mot dina fiender medan du tar dig igenom dödliga utmaningar. 

  Exklusivt för Nintendo Switch

  Fox McCloud dyker upp som en speciell gästpilot i Starlink: Battle for Atlas där du har möjlighet att utforska stjärnsystemet i det klassiska rymdskeppet Arwing från Star Fox-serien. Sammarbeta med "The Starlink Initiative" för att stoppa "The Forgotten Legion". 


Starlink: Battle for Atlas

Lanseringsdatum: 16 oktober 2018
Genre: Äventyr, Rollspel, Arkad
Spelare: 1-2 (lokalt)
Åldersmärkning:
Utgivare: Ubisoft