fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Super Mario 3D All-Stars

 • Tre spel i en stjärnspäckad samling!

  Upplev tre av Marios största 3D-äventyr i Super Mario All-Stars till Nintendo Switch! Denna speciella bundle innehåller spelen Super Mario 64, Super Mario Sunshine och Super Mario Galaxy. Alla optimerade för Nintendo Switch med uppdaterad HD-grafik, spela med Joy-Con och en musikspelarfunktion med den episka musiken från alla tre spelen!

  Med uppdaterad HD-grafik och förbättrad upplösning kan du nu leva dig in i Marios äventyr ännu mer!

  Tre musikalbum med över 170 nostalgiska låtar är med. Njut av den breda samlingen av musik från dessa spelen. När som helst, var som helst!

  Super Mario 64

  SM3DAS 64 630x400

  Upplev Marios fantastiska 3D-debut i Super Mario 64. Med ett tidslöst kontrollschema som använts i alla 3D Mario-spel sedan dess får du en garanterat bra spelupplevelse. Hoppa från väggar, gör en backflip och utforska de många tavlorna i Prinsessan Peachs slott och samla på Power Stars för att sätta stopp för Bowser!

  Super Mario Sunshine

  SM3DAS SUNSHINE 630x400

  Dags att dra till beachen! Mario reser till den vackra Delfino-ön för en tropisk semester med sina vänner. Väl där upptäcker han att han måste sätta stopp för en lömsk skuggfigur med hjälp av sin vän och vattenpump F.L.U.D.D. som gör det möjligt för Mario att resa mellan världar på olika unika sätt.

  Super Mario Galaxy

  SM3DAS GALAXY 630x400

  Mario drar iväg på ett intergalaktiskt äventyr för att hjälpa Rosalina och Prinsessan Peach från Bowsers astronomiskt onda planer. Hoppa från planet till planet och utmana gravitationen. Du kan välja mellan att styra med motion control eller ge en Joy-Con till en vän i Co-Star Mode!

   


 • Music Player


  Super Mario 64


  Super Mario Galaxy


  Super Mario Sunshine


Super Mario 3D All-Stars

Lanseringsdatum: 18 september 2020
System: Nintendo Switch
Genre: Action, Äventyr, Plattform
Spelare: 1-2 (lokalt)
Flerspelarlägen: Samtidigt
Spellägen:

TV-läge

Bordsläge

Handhållsläge

Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Nintendo
Distributör: Bergsala