fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Xenoblade Chronicles 3

 • Kämpa för att leva... och lev för att kämpa

  Ett helt nytt RPG-äventyr väntar i Xenoblade Chronicles 3 för Nintendo Switch.

  I detta spel hittar du framtiden för både Xenoblade Chronicles och Xenoblade Chronicles 2. Välkommen till världen Aionios där två synnerligen fientliga nationer huserar.

  Keves: En nation där mekanisk teknik utvecklades. Deras arméer är sammansatta av enheter som huvudsakligen består av stridsfordon. De använder enheter med små, mobila vapen som drivs av soldater som rider på dem.

  Agnus: En nation som behärskar etern, en magisk teknologi. Deras styrkor är uppbyggda kring enheter som är specialiserade på just etern och de slåss med små, mobila, autonoma vapen som använder eterteknologin.

  Sex soldater från dessa nationer går samman för att lära sig sanningen bakom konflikten och siktar in sig på Swordmarch, ett land genomborrat av ett gigantiskt svärd.

  Noah: En av huvudpersonerna i Xenoblade Chronicles 3 och som är en soldat från Keves. Noah är också en så kallad "off-seer" som sörjer de soldater som har förlorat sina liv på slagfältet.

  Lanz: En allierad till Noah som använder ett stort svärd som också fungerar som en sköld.

  Eunie: En barndomsvän till Noah och Lanz som har en väldigt skarp tunga och tuff personlighet. Hon är specialiserad på att hela sina allierade i strid.

  Mio: Den andra huvudpersonen i denna berättelse. Mio är en soldat från Agnus och en ”off-seer” precis som Noah.

  Taion: En smart och insiktsfull taktiker som slåss tillsammans med Mio.

  Sena: En soldat som är allierad till Mio och Taion. Sena må se liten ut, men hon har en enorm fysisk styrka!

  Till striden!

  Liksom i tidigare Xenoblade Chronicles-spel börjar striderna direkt när du springer in fienderna i övervärlden. Du har sex karaktärer i ditt team och du måste du använda varje soldats styrkor till din fördel och ta hänsyn till var de är placerade i förhållande till fienden. Karaktärer du blir vän med på ditt äventyr kan också följa med dig i strid, vilket ytterligare ökar dina strategiska möjligheter.

  Ta dig fram genom Aionios och anpassa ditt team på vägen genom att byta karaktärernas klasser. Om vissa villkor uppfylls under en strid kan vart och ett av följande par, Noah och Mio, Lanz och Sena, Eunie och Taion anta en speciell form som kallas Ouroboros. Varje Ouroboros har sin egen kraftfulla attacker och tajmingen för när det är dags att anta denna form kan vara nyckeln till att vinna en strid!


Xenoblade Chronicles 3

Lanseringsdatum: 29 juli 2022
System: Nintendo Switch
Genre: Action, Rollspel
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: MONOLITHSOFT
Distributör: Bergsala