fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Animal Crossing: Pocket Camp

 • Bygg den bästa campingplatsen någonsin och låt dina djurvänner komma och bo där när Animal Crossing: Pocket Camp släpps till mobiler och tablets i slutet av november.

  Animal Crossing: Pocket Camp är ett spel där du bygger upp ett mysigt campingliv tillsammans med dina vänner och dina favoritdjur. Om du har spelat Animal Crossing: New Leaf - Welcome amiibo kommer du stöta på många välkända ansikten. 

  Föreställ dig att du anländer till en vacker men tom campingplats omgiven av naturens prakt. Sen från ingenstans får du överta nycklarna till campingplatsen av Isabelle. Du kan göra stället till ditt eget genom att tillverka möbler, bekvämligheter och andra roliga föremål som dina djurvänner kan interagera med. 

  Besök närliggande rekreationsområden för att fiska, samla frukt eller samla insekter. Dra nytta av allt som har med lägerlivet erbjuder. Stanna upp och säg hej till djur som besöker närliggande fritidsområden. Du kan bygga upp vänskapen och få belöningar när du hjälper dem med saker de behöver. 

  Med rätt material kan Cyrus förse dig med nästan vad som helst när du bygger upp din campingplats. Lägg bara en order så börjar han att arbeta. Dekorera din campingplats med dina djurvänners favoritföremål och favoritmöbler och ditt ställe kommer bli den mest populära platsen på kartan. När du har hjälpt ett djur kommer han eller hon gärna tillbaks när som helst. Det tar lite längre tid att tillverka saker såsom en karusell eller en half-pipe men dina djurvänner kommer att älska det. 

  Besök Giovanni, Carlo och Beppe på OK Motors för alla typer av utsmycknad av din husbil. Du kan ändra utseendet på din husbil men även göra den större inuti. 

  Med många olika säsongs-knutna händelser så finns det alltid något att göra i Animal Crossing: Pocket Camp.  


Animal Crossing: Pocket Camp

Lanseringsdatum: 22 november 2017
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Nintendo

Relaterade produkter

Animal Crossing: Happy Home Designer
Inredning på proffsnivå i Animal Crossing: Happy Home Designer. Designa ditt helt egna Animal Crossing-hem!
Animal Crossing: New Leaf - Welcome amiibo
Det är dags att vända blad och börja ett nytt liv som borgmästare i en stad som helt och hållet utformas av dig!