fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spel
 • Story of Seasons: Trio of Towns

Story of Seasons: Trio of Towns

 • Spelet där du blir bonde och sköter allt som har med bondgården att göra

  Ta hand om en stor bondgård som ligger i närheten av tre stycken helt olika och spännande städer. Välj vilket liv du vill leva i Story of Seasons: Trio of Towns till konsolerna i Nintendo 3DS-familjen.

  Ta dig an rollen som en ung stadsbo som alltid önskat att leva sitt liv på en bondgård. Din dröm leder dig till en stor yta av mark som är redo att fyllas med grödor, boskap, dekorationer och mycket mer.
  Din nya gård gränsar till tre olika städer. Westown med sina kor och inhägnader har allt som en nybyggare behöver. Alldeles i närheten ligger Lulukoko Town, ett varmt och vänskapligt paradis som lätt skulle kunna konkurrera med vilken tropisk ö som helst. I grannskapet ligger också Tsuyukusa, en traditionell österländsk stad. Bli vän med de olika byborna och hjälp dem att förbättra sina städer. Ta sedan kontakt med andra bönder för att chatta eller byta användbara föremål med varandra. Antingen lokalt eller via internet*.

  I Story of Seasons: Trio of Towns kan du odla grödor, uppfostra gulliga husdjur, bli en känd kock eller fashionista och till och med bli kär i någon av byborna.

  *Trådlös internetuppkoppling och ett Nintendo Network ID krävs.


Story of Seasons: Trio of Towns

Lanseringsdatum: 13 oktober 2017
System: Nintendo 3DS
Genre: Simulering
Distributör: Bergsala

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.