fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spel
 • Super Mario Party

Super Mario Party

 • Gör dig redo att parta som aldrig förr med mängder av nya minispel och spellägen.

  Mario Party-serien anländer till Nintendo Switch fullpackat med skoj till alla! Det vanliga brädspelsupplägget har fått en uppgradering med djupare strategiska element såsom specifika tärningar för varje karaktär. Spelet introducerar även helt nya sätt att spela, inklusive minispel som endast kan spelas med Joy-Con och helt nya spellägen som passar både vänner och familj.

  I Super Mario Party turas fyra spelare om att gå på spelplanen i jakten på stjärnor. Det går även att para ihop två Nintendo Switch-konsoler för dynamiska spelsätt såsom det helt nya Toad's Rec Room. Nya spellägen och nya minispel blandas med det välkända brädspelsupplägget och nu går det att spela varsomhelst, närsomhelst med vemsomhelst!

  En mängd olika spellägen

  • Mario Party: det välkända originalläget fast med nya element som karaktärstärningar, partysystem och nya banor att utforska.
  • Toad's Rec Room: ett nytt dynamiskt spelläge där två Nintendo Switch-konsoler används.
  • Spela en mot en på flera olika sätt i 80 nya minispel.
  • Snabba och roliga skicklighetsbaserade minispel där Joy-Con används på varierande sätt.

  4/5
  "Nintendo låter alla spela på samma villkor. Jag skulle kunna kalla det solidariskt och hedervärt, men framför allt är det bara extremt roligt."

  Aftonbladet


  8/10
  "De varierade minispelen och de roliga spelplanerna samt det faktum att det nu går att variera spelet ännu mer genom att byta karaktärer gör att det här spelet kommer hålla länge."

  GameReactor


Super Mario Party

Lanseringsdatum: 05 oktober 2018
System: Nintendo Switch
Genre: Party
Spelare: 1-4 (lokalt)
Spellägen:

TV-läge

Bordsläge

Handhållsläge

Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Nintendo
Funktioner: Local Play, TV-läge, Bordsläge