nintendo logo

Bayonetta 2

 • Om du vill andas ut eller blunda är det bäst att du stänger av Bayonetta 2, för det finns det ingen tid för det medan häxan är igång och röjer bland både demoner och änglar!

  Om du vill andas ut eller blunda i Bayonetta 2 är det bäst att du stänger av spelet, för det finns det ingen tid för det medan häxan är igång och röjer bland både demoner och änglar! Det här är ett otroligt actionspel som tar ordet "intensivitet" till en ny nivå med scener och sekvenser som inte hade varit möjliga utan PlatinumGames fantasi i kombination med kraften i Wii U. Slåss ovanpå ett jetplan medan det sveper ned genom en myllrande storstad. Utkämpa makalösa strider på ett tåg... alltså ovanpå tåget (!) medan det rusar fram i en fart som matchar all action på skärmen. Flyg upp i skyn och ta ned en demon medan du glider nedför en skyskrapa. Var beredd på det ofattbara.

  Nytt, sexigare utseende och nya, sexigare attacker

  Bayonetta har inte bara en ny frisyr och nya "kläder" (du som spelat ettan förstår nog varför vi sätter ordet inom citationstecken), hon har förstås nya rörelser och tortyrattacker också! I utbyte mot magipoäng kan hon släppa lös en förmåga som kallas för Umbra Climax som framkallar demoniska monster som levererar mäktiga attacker på löpande band.

  Två olika kontrollstilar

  Du som vill kontrollera Bayonetta på klassiskt vis med knappar behöver inte vara orolig - Wii U GamePad har alla knappar och spakar som behövs för att den typiska Bayonetta-känslan ska infinna sig. Normal Mode representerar denna kontrolltyp.

  Men vill du utmana dig själv med något helt nytt, eller kanske bara är van vid pekskärmskontroller finns det alternativet i Touch Mode också. Här kontrolleras allting med pekskärmen på Wii U GamePad.

  Bayonettas vän och tillika Umbra-häxan Jeanne dyker upp som en icke spelbar karaktär för att utföra kombinationsattacker tillsammans med Bayonetta och dela ut straff och tortyr som inte är av denna värld!

  Du kommer att kunna välja mellan att ha rösterna i spelet på antingen engelska eller japanska. Du kan också välja om du vill ha undertexter, på engelska eller japanska.

  Det kommer dyka upp dräkter med Nintendo-teman i spelet. Du kommer kunna klä din karaktär i Links dräkt, Samus dräkt eller som Prinsessan Peach.

  En annan skillnad mellan Bayonetta 2 och Bayonetta är att Bayonetta kommer ha en högre åldesrmärkning. Bayonetta kommer ha PEGI 18+, medan Bayonetta 2 har PEGI 16+.

  Bayonetta 2: Special Edition

  Bayonetta 2 släpps i en utgåva kallad Special Edition. Den utgåvan innehåller utöver bayonetta 2 även det första Bayonetta-spelet.

  Det ursprungliga Bayonetta släpptes redan 2010. Nu när det kommer till Wii U i specialutgåvan så har det fått en del Wii U-exklusiva uppdateringar. Det kommer du märka när du spelar det med GamePad. Precis som i Bayonetta 2 kommer du till exempel att kunna välja att spela det första Bayonetta på GamePad fast din TV-skärm inte är på. Det första Bayonetta kommer spelas i 60 bildrutor per sekund, så se fram emot en mäktig och intensiv upplevelse om du införskaffar special utgåvan.

  Bayonetta 2: First Print Edition

  En ännu mer exklusiv utgåva som förutom Bayonetta och Bayonetta 2 även innehåller en vacker artbook med bilder från Bayonetta 2.


Bayonetta 2

Lanseringsdatum: 24 oktober 2014
System: Wii U
Genre: Action, Fajting
Spelare: 1-2 (lokalt) | 1-2 (online)
Flerspelarlägen: Co-Op
Handkontroll:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: PlatinumGames
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: Internet, Miiverse-integration, Demo, Off-TV Play

Relaterade produkter

Bayonetta 2
Om du vill andas ut eller blunda i Bayonetta 2 är det bäst att du stänger av spelet, för det finns det ingen tid för...
 • Bayonetta 2
  Om du vill andas ut eller blunda i Bayonetta 2 är det bäst att du stänger av spelet, för det finns det ingen tid för...

Du kanske gillar...

 • Fajtas med Pokémon på ett sätt du aldrig gjort innan! På arenan i Pokkén Tournament kan du utföra mängder av olika...
 • Välj bland en mängd kompetenta slagskämpar och ge dig ut på färgsprakande arenor där det gäller att slå dina fiender av...
 • Gillar du att bygga med block? Då är högst sannolikt Minecraft: Wii U Edition något för dig? I detta spelet kan du...
 • Det här mäktiga och numera klassiska äventyrsspelet släpptes ursprungligen till spelkonsolerna Wii och Nintendo...