fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Devil’s Third

  • Devil's Third är en riktigt hårdkokt och brutal actionthriller, skapad av den legendariske speldesignern Tomonobu Itagaki, där du kan spela både själv och med andra. Spelet har en gedigen vapenarsenal med olika moderna militära vapen. Du har också närstridsfärdigheter att använda på alla närgångna fiender.

    Devil's Third är en riktigt hårdkokt och brutal actionthriller, skapad av den legendariske speldesignern Tomonobu Itagaki, där du kan spela både själv och med andra. Spelet har en gedigen vapenarsenal med olika moderna militära vapen. Du har också närstridsfärdigheter att använda på alla närgångna fiender. 

    I enspelarläget spelar du som Ivan, en före detta legoknekt som ångrar vissa saker han gjort i livet och som nu bestämt sig för att förgöra den terroristorganisation han en gång tillhörde. Världens satelliter och elektroniska vapen är utslagna, så krig kan endast utföras med konventionella vapen. Det gäller att ta sig fram och inte låta någon fiende stå i vägen. Räkna med snabba, explosiva strider och många krossade ben för Ivans liv är allt utom normalt… 

    Spelets flerspelarläge utspelar sig i en grym framtid där terrorismen segrat och kaoset härskar. Du är antingen en medborgare som vill göra rätt för sig och gå med i en klan för att bekämpa terrorn och återupprätta det civila samhället eller en legoknekt som kämpar för ännu mer anarki i världen. Oavsett sida ska du kämpa för att vinna, för att få belöningar och stärka dina basers försvar.

    Upplev Ivans blodiga äventyr för att återställa sin karma eller kasta dig in i flerspelarläget och slåss mot olika klaner online.


Devil’s Third

Lanseringsdatum: 28 augusti 2015
System: Wii U
Genre: Action, Shooter
Spelare: 1 (lokalt) | 1-16 (online)
Flerspelarlägen: Samtidigt
Handkontroll:
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Valhalla Game Studios
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: Internet, Off-TV Play