nintendo logo

Devil's Third

 • Devil's Third är en riktigt hårdkokt och brutal actionthriller, skapad av den legendariske speldesignern Tomonobu Itagaki, där du kan spela både själv och med andra. Spelet har en gedigen vapenarsenal med olika moderna militära vapen. Du har också närstridsfärdigheter att använda på alla närgångna fiender.

  Devil's Third är en riktigt hårdkokt och brutal actionthriller, skapad av den legendariske speldesignern Tomonobu Itagaki, där du kan spela både själv och med andra. Spelet har en gedigen vapenarsenal med olika moderna militära vapen. Du har också närstridsfärdigheter att använda på alla närgångna fiender. 

  I enspelarläget spelar du som Ivan, en före detta legoknekt som ångrar vissa saker han gjort i livet och som nu bestämt sig för att förgöra den terroristorganisation han en gång tillhörde. Världens satelliter och elektroniska vapen är utslagna, så krig kan endast utföras med konventionella vapen. Det gäller att ta sig fram och inte låta någon fiende stå i vägen. Räkna med snabba, explosiva strider och många krossade ben för Ivans liv är allt utom normalt… 

  Spelets flerspelarläge utspelar sig i en grym framtid där terrorismen segrat och kaoset härskar. Du är antingen en medborgare som vill göra rätt för sig och gå med i en klan för att bekämpa terrorn och återupprätta det civila samhället eller en legoknekt som kämpar för ännu mer anarki i världen. Oavsett sida ska du kämpa för att vinna, för att få belöningar och stärka dina basers försvar.

  Upplev Ivans blodiga äventyr för att återställa sin karma eller kasta dig in i flerspelarläget och slåss mot olika klaner online.


Devil's Third

Lanseringsdatum: 28 augusti 2015
System: Wii U
Genre: Action, Shooter
Spelare: 1 (lokalt) | 1-16 (online)
Flerspelarlägen: Samtidigt
Handkontroll:
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Valhalla Game Studios
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: Internet, Off-TV Play

Du kanske gillar...

 • Glöm allt du tror dig veta om The Legend of Zelda-spelen och stig in i en värld fylld av äventyr och utforskande i The...
 • I Splatoon ska du se till att dina motståndares områden fylls helt med bläck. Du spelar med en Inkling, som är en...
 • Gillar du att bygga med block? Då är högst sannolikt Minecraft: Wii U Edition något för dig? I detta spelet kan du...
 • Det här mäktiga och numera klassiska äventyrsspelet släpptes ursprungligen till spelkonsolerna Wii och Nintendo...