nintendo logo

Game & Wario

 • Wario och hans tokiga vänner bjuder på ett stort antal spel som drar full nytta av Wii U GamePad.

  Wario och hans vänner i Diamond City är back in action! Game & Wario har en samling spel som bara använder Wii U GamePad. Spelet behåller stilen och spänningen från mikrospelen från WarioWare-serien.

  För att få medaljer och bonusföremål uppmuntras spelarna att spela varierande typer av spel:

  Arrow

  Det här ensamspelet förvandlar Wii U GamePad till en högteknologisk pilbåge (formad som Warios mustasch så klart) och pil som designats för att besegra fiender i stora svärmar. Spelaren håller Wii U GamePad vertikalt med en hand och siktar på fiender på tv-skärmen, medan den andra handen spänner bågen på pekskärmen.

  Ski

  I det här ensamspelet måste tävlande leda skidåkaren i mål genom att hålla Wii U GamePad vertikalt och vinkla den höger och vänster. Tv-skärmen visar skidåkarens coola rörelser som underhåller publiken.

  Shutter

  I det här ensamspelet måste spelaren använda Wii U GamePad som en kameralins för att ta foton av kriminella som gömmer sig i staden innan tiden rinner ut.

  Fruit

  Det här spelet är för 2-5 spelare. Huvudspelaren som har Wii U GamePad kontrollerar anonymt en av många karaktärer på tv-skärmen som i det tysta stjäl frukt som ligger utspridd över staden. Så snart tjuven nått sitt mål måste han ge ifrån sig Wii U GamePad till de andra spelarna som då ska peka ut den skyldige!

Game & Wario

Lanseringsdatum: 28 juni 2013
System: Wii U
Genre: Party
Spelare: 1-5 (lokalt)
Flerspelarlägen: Växlande
Handkontroll:
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Nintendo / INTELLIGENT SYSTEMS
Distributör: Bergsala
Text:

Du kanske gillar...

 • Gillar du att bygga med block? Då är högst sannolikt Minecraft: Wii U Edition något för dig? I detta spelet kan du...
 • Hjälp Donkey Kong och hans vänner att ta tillbaka sin ö från de kallhjärtade snowmads som anlänt i vikingaskepp och...
 • Precis som i de tidigare Mario Party-spelen kan 1-4 spelare spela samtidigt mot varandra, men en viktig nyhet denna...
 • Fajtas med Pokémon på ett sätt du aldrig gjort innan! På arenan i Pokkén Tournament kan du utföra mängder av olika...