fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Hyrule Warriors

 • Axla rollen som Link, Zelda, Midna, Ganondorf och andra karaktärer från The Legend of Zelda-spelen och möt horder av välbekanta fiender. Hyrule Warriors är spelet där Legend of Zelda-spelen och Dynasty Warriors-spelen möts för första gången.

  Axla rollen som Link, Zelda, Midna, Ganondorf och andra karaktärer från The Legend of Zelda-spelen och möt horder av välbekanta fiender. Hyrule Warriors är spelet där Legend of Zelda-spelen och Dynasty Warriors-spelen möts för första gången. Så det är ett actionfyllt spel som utspelar sig i Hyrule med mängder av uppdrag, men där taktiska beslut är oerhört viktiga. Det gäller att rädda Hyrule till varje pris!

  Det här är ett spel som du antingen kan spela själv eller med en vän.

  • I detta spel har balansen i Triforce än en gång störts och Hyrule Kingdom hotas av en ny mörk kraft som leds av en häxa vid namn Cia.
  • Vår hjälte Link måste bekämpa horder av fiender i detta spelet och han gör det med stil. Ta dig gärna en kik på spelets trailer! Du måste dock inte spela som Link, för i detta spel kan du lika gärna välja att spela som prinsessan Zelda, Impa eller varför inte Midna.
  • Försvara och erövra områden som kommer kännas mer än bekanta om du spelat några av The Legend of Zelda-spelen. Bland annat kommer du återfinna Hyrule Field och Palace of Twilight.i Hyrule Warriors.
  • Slå tillbaka arméer med välbekanta fiender från The Legend of Zelda-spelen.
  • Ju längre du kommer i handlingen desto fler karaktärer låser du upp. Varje karaktär har unika vapen och attackmöjligheter. Samla Rupees och andra användbara föremål för att uppgradera vapen och emblem som kan förbättra varje krigares färdigheter.
  • Två krigare är bättre än en, så strid gärna tillsammans med en vän i co-op mode. En av er får spela framför TV-skärmen medan den andra får använda Wii U GamePad. Spelar ni två måste en av er ha en Wii Remote och en Nunchuk eller en Pro Controller (De tillbehören säljs vanligen separat i butik).
 • No. 05 Link
  Hyrules grönklädde hjälte och han som har modets trekraft. En riktig expert på svärd och en mängd andra vapen och...
  No. 13 Zelda
  Hyrules prinsessa och hon som innehar visdomens trekraft. Zelda får ständigt värja sig mot ondskan som är ute efter att...
  No. 22 Toon Link
  En av Links många reinkarnationer. Toon Link kommer från Wind Waker-versionen av Hyrule och har en mer tecknad...
  No. 23 Sheik
  Sheik är prinsessan Zeldas alter ego från Ocarina of Time. Sheik är snabb och smidig och en riktig expert med sina små...
  No. 41 Ganondorf
  Huvudskurken i The Legend of Zelda-serien och han som innehar maktens trekraft. Ganondorf är alltid ute efter fler...
  Toon Link (The Wind Waker)
  Så här fin såg Link ut i The Legend of Zelda: The Wind Waker. I det spelet levde Link ett ytterst fridfullt liv på...
  Link (The Legend of Zelda)
  Denna amiibo representerar en 3D-bild av 8-bitars Link från det så klassiska Legend of Zelda som kom till Nintendo...
  Link (Ocarina of Time)
  Denna amiibo visar Link från klassiska spelet The Legend of Zelda: Ocarina of Time när han är 17 år och spelar på...

  Vänligen notera att listan över kompatibla produkter inte nödvändigtvis är komplett och att den kan komma att uppdateras.


Hyrule Warriors

Lanseringsdatum: 19 september 2014
System: Wii U
Genre: Action
Spelare: 1-2 (lokalt)
Flerspelarlägen: Samtidigt
Handkontroll:
Åldersmärkning:
amiibo:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Koei Tecmo Games
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: Internet, Miiverse-integration, amiibo, Gratis DLC, DLC, Off-TV Play