fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Pokkén Tournament

 • Fajtas med Pokémon på ett sätt du aldrig gjort innan! På arenan i Pokkén Tournament kan du utföra mängder av olika förödande attacker på dina motståndare och bli en sann Pokkén Tournament-mästare! Lär dig många olika stilar och kombinationer. Det här är ett snyggt och intensivt fajtingspel som är lätt att komma in i, men om du ska bemästra det helt krävs det tid och mycket träning.

  Pokkén Tournament är utvecklat av Tekken-skaparna BANDAI NAMCO Entertainment vilket innebär att detta är ett riktigt intensivt fajtingspel. Välj bland mängder av Pokémon redo att fajtas på mängder av olika arenor. Här introduceras också en ny, spännande region som går under namnet Ferrum.

  The Ferrum League är ett spelläge för en spelare och som är helt exklusivt för Wii U-versionen av Pokkén Tournament. I takt med att du vinner matcher så låser du upp nya Pokémon som du sen kan använda som Support Pokémon. I takt med dina framgångar utökas dessutom antalet arenor. För de spelare som vill fajtas med varandra lokalt eller online finns det också ett spelläge för två spelare, För de spelare som vill göra upp lokalt i soffan hemma så kan en spelare använda Wii U GamePad medan den andra spelaren använder en Wii U Pro Controller eller en Classic Controller Pro.

  Spelar du online så finns två viktiga lägen, Rank Matches och Friendly Matches. I Rank Matches så spelar du mot spelare världen över och försöker få en så bra ranking som möjligt. I Friendly Matches spelar du mot vänner som identifieras via så kallade VS codes eller Nintendo Network ID. Pokkén Tournament har utöver detta också ett LAN Battle-spelläge som gör att två spelare kan använda två st Wii U och två tv-apparater tillsammans. Då blir det härliga 60 rutor per sekund på vardera tv när ni går loss på varandra.

  För första gången någonsin kommer du att kunna spela med den mäktige Shadow Mewtwo, en mystisk Pokémon med oanade krafter. Det är är ett gyllene tillfälle att få reda på mer om Shadow Mewtwo. Köpte du den första utgåvan av Pokémon Tournament ingick det ett Shadow Mewtwo amiibo-kort. Med det kortet kan du direkt låsa upp Shadow Mewtwo i spelet. Köper du en utgåva utan kortet kan du ändå låsa upp Shadow Mewtwo, genom att vara framgångsrik i spelet och nå till en viss punkt.

  Klarar du hela Ferrum League kommer du få Poké Gold (PG), som kan användas för att modifiera din Battle Trainer. Det finns olika kläder, hårstilar och tillbehör att köpa för ditt Poké Gold. Pokkén Tournament är också kompatibelt med alla amiibo som finns. Så använd dina amiibo för att låsa upp saker i spelet.

  För den som vill träna finns Practice Mode som tillåter dig att träna så mycket du vill utan att behöva bekymra dig för tidsbegränsningar eller hur mycket liv din karaktär har kvar. Det finns gott om kombinationer att träna på i detta spelet.

  • Spela som en Pokémon och upplev mäktiga strider på ett sätt du inte sett tidigare.
  • Välj vilken Pokémon du vill spela med och använd dess förmågor på bästa sätt.
  • Spela mot datormotståndare I Single Battles eller mot en vän i Local Battles.
  • Spela online mot andra spelare I Rank Matches och Friendly Matches.

Pokkén Tournament

Lanseringsdatum: 18 mars 2016
System: Wii U
Genre: Arkad, Fajting
Spelare: 1-2 (lokalt) | 2 (online)
Flerspelarlägen: Samtidigt
Handkontroll:
Åldersmärkning:
amiibo:
Utgivare: The Pokémon Company
Utvecklare: BANDAI NAMCO Entertainment
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: Internet, amiibo, Demo, Off-TV Play

Relaterade produkter

Pokkén Tournament DX
Ta kontroll över en Pokémon och klättra på rankinglistorna för att bli den bästa tränaren i Ferrum-regionen!
 • Pokkén Tournament DX
  Ta kontroll över en Pokémon och klättra på rankinglistorna för att bli den bästa tränaren i Ferrum-regionen!