fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Project Zero: Maiden of Black Water

 • Känn nackhåren resa sig av skräck i Project Zero: Maiden of Black Water. Det här är ett spel med synnerligen mörka platser, högst obehagliga vålnader och ett mysterium där du kanske egentligen inte ens vill veta sanningen.

  Yuri, Miu och Ren är tre personer som dras till det mystiska berget Mount Hikami, där mörka krafter härjar. Dessa tre personers öde är på väg att sammanflätas och precis som i alla bra spökhistorier är dessa tre människor inte ensamma i detta spel. Det finns gott om förlorade själar på berget som inte kommit till ro. Dom kommer inte uppskatta besök av en levande själ som du. Ditt skydd är din Camera Obscura, som kan avslöja det övernaturliga och låta dig se saker du inte kunnat se annars. Lyft upp din Wii U GamePad för att aktivera dess funktion som Camera Obscura. Hitta ett spöke att plåta och tryck sen på avtryckaren för att åstadkomma skada. Ju bättre bilder du tar desto mer skada gör du och till slut har du blivit av med spöket för gott… i bästa fall!

  Ju längre in i spelet du kommer desto fler olika uppgraderingar får du. Till exempel kommer det finnas olika slags bildrullar att stoppa i kameran. Vissa bildrullar gör att du kan ladda om fortare medan andra är kraftfullare för att mota bort spöken. Det finns också olika kameralinser. Vissa är bra på att göra spökena långsammare medan andra gör mer skada på spökena.

  Vatten spelar en mycket stor roll i detta äventyret. För det regnar både länge och tungt på Mt. Hikami. Ju blötare du blir desto fler vålnader kommer du att stöta på och behöva konfrontera. Lyckligtvis kommer också din Camera Obscuras kraft öka ju fler spöken du tar dig an. Det finns dessutom sätt att torka sig på, men känn dig inte säkrare för det. De fasor som väntar dig längre upp på berget kommer du inte komma undan på något sätt. Vi önskar dig dock lycka till!

  • Utforska det kalla och vindpinade berget Mount Hikami. Ta med dig din Camera Obscura för att mota bort fientliga spöken.
  • Din Wii U GamePad är din Camera Obscura. Den kan användas med perfekt precision så lär dig bemästra den för du kommer behöva det!

Project Zero: Maiden of Black Water

Lanseringsdatum: 30 oktober 2015
System: Wii U
Genre: Äventyr
Spelare: 1 (lokalt)
Handkontroll:
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: KOEI TECMO GAMES
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: Demo