fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Star Fox Guard

 • Du är Slippy Toad och ditt uppdrag är att skydda din släkting Grippy Toad och hans jakt på värdefulla metaller. Uppdraget är inte lätt för Grippy har gott om fiender som vill komma åt hans fyndigheter. Som tur är har Slippy en del trevliga uppfinningar som kan hålla fienden borta. Använd tolv kameror som du sätter upp på olika strategiska ställen så du kan se när fienden kommer och slå tillbaka dem.

  I detta spelet spelar du som Slippy Toad och ditt uppdrag är att skydda din släkting Grippy Toad och hans jakt på värdefulla metaller. Uppdraget är inte lätt för Grippy har gott om fiender som vill komma åt hans fyndigheter. Som tur är har Slippy en del trevliga uppfinningar som kan hålla fienden borta. Använd tolv kameror som du sätter upp på olika strategiska ställen så du kan se när fienden kommer och slå tillbaka dem. Under spelets gång kommer du upptäcka att det är viktigt att ha koll både på tv-skärmen och skärmen på din Wii U GamePad.

  Det är oerhört viktigt att hitta bra placeringar för kamerorna så du inte missar några fiender. Du kan också placera fienden och ladda upp dessa placeringar online så andra kan testa banor som du skapat. Samla också sällsynta metaller som du får när du laddar upp banor online eller genom att spela andras uppladdade banor.

 • No. 06 Fox McCloud
  Ledaren av Starfox-laget och ett riktigt ess på att flyga Arwing. Han har räddat Lylat-systemet från den onde Andross...
  No. 52 Falco
  Falco är rapp i käften och kan verka lite överlägsen. Han ingår i Starfox-laget och tillsammans med Fox reser han runt...

  Vänligen notera att listan över kompatibla produkter inte nödvändigtvis är komplett och att den kan komma att uppdateras.


Star Fox Guard

Lanseringsdatum: 22 april 2016
System: Wii U
Genre: Action, Pussel, Strategi
Spelare: 1 (lokalt)
Handkontroll:
Åldersmärkning:
amiibo:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Nintendo
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: Internet, amiibo, Endast tillgängligt via Nintendo eShop

Relaterade produkter

Star Fox Zero
Häng med Fox McCloud och resten av Star Fox-gänget på nya äventyr i Star Fox Zero. Detta är det senaste fartfyllda...
 • Star Fox Zero
  Häng med Fox McCloud och resten av Star Fox-gänget på nya äventyr i Star Fox Zero. Detta är det senaste fartfyllda...