fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Star Fox Zero

 • Häng med Fox McCloud och resten av Star Fox-gänget på nya äventyr i Star Fox Zero. Detta är det senaste fartfyllda spelet i Star Fox-serien och här använder du tv-skärmen för att navigera, medan du har fri utsikt från förarsätet på din Wii U GamePad-skärm. Med två skärmar ökar möjligheterna till helt unika spelupplevelser.

  Lylat-systemet är i fara! Häng med Fox, Falco, Peppy och Slippy och strid tillsammans med dem för att skydda galaxen i Star Fox Zero, en episk 3D-shooter som endast finns till Wii U! Guida Star Fox-gänget till exotiska planeter och genom nervkittlande dogfights och förbered er på att möta och bekämpa det onda Androssimperiet!

  Det är du som är pilot!

  Arwing-skeppet som Fox och hans vänner använder kan förvandla sig till en mängd olika coola farkoster med sina egna unika förmågor. Växla mellan de olika farkosterna när du reser från planet till planet för att rädda galaxen undan ondskan!

  Star Fox Zero nyttjar både tv- och Wii U GamePad-skärmen fullt ut. På tv:n ser du allt som händer omkring dig och på den andra skärmen har du utsikt från din cockpit. Den rörelsekänsliga handkontrollen ger en otrolig inlevelse när du radar upp fienderna och avfyrar perfekta skott.

  Riktiga flygaress kommer att utföra helt otroliga manövrar som loopingar och tunnelrollar och nedgöra sina fiender med lätthet!

  Du kan även spela i ett flerspelarläge tillsammans med en vän, då styr en farkosten på tv:n med hjälp av en Wii U Pro Controller eller Wii Rewmote + Nunchuk och den andra spelaren använder Wii U GamePad för att nedgöra fienderna!

  På land, i luften och i yttre rymden

  Styr en mängd olika farkoster och ta dig från planet till planet. Du kommer att ha tillgång till den drönarliknande Gyrowingen och den klassiska Landmastern för att bekämpa Andross armé på alla fronter. En del fordon kan till och med förvandla sig till andra typer av fordon: den legendariska Arwing som Fox och hans gäng flyger kan till exempel förvandla sig till ett tvåbenat attackfordon som kallas Walker

  Det finns flera vägar

  Oavsett hur du väljer att ta dig an ett uppdrag bör du hålla utkik efter samlarföremål och ställen där banan delar på sig. Testa att göra samma uppdrag flera gånger med nya taktiker så kanske du hittar en teleporter som tar dig till utmanande bossfajter eller kanske till en helt ny planet!

  Stöd för amiibo

  Använd en Fox amiibo för att få tillgång till en Arwing från det klassiska SNES-spelet. Och vem vet, kanske finns det fler överraskningar!(/p)

 • No. 06 Fox McCloud
  Ledaren av Starfox-laget och ett riktigt ess på att flyga Arwing. Han har räddat Lylat-systemet från den onde Andross...
  No. 52 Falco
  Falco är rapp i käften och kan verka lite överlägsen. Han ingår i Starfox-laget och tillsammans med Fox reser han runt...

  Vänligen notera att listan över kompatibla produkter inte nödvändigtvis är komplett och att den kan komma att uppdateras.


Star Fox Zero

Lanseringsdatum: 22 april 2016
System: Wii U
Genre: Action, Shooter
Spelare: 1-2 (lokalt)
Flerspelarlägen: Co-Op
Handkontroll:
Åldersmärkning:
amiibo:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: PlatinumGames
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: amiibo

Relaterade produkter

Star Fox Guard
Du är Slippy Toad och ditt uppdrag är att skydda din släkting Grippy Toad och hans jakt på värdefulla metaller....
 • Star Fox Guard
  Du är Slippy Toad och ditt uppdrag är att skydda din släkting Grippy Toad och hans jakt på värdefulla metaller....