fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

SteamWorld Collection

  • En samlingsskiva med Image & Form-spelen SteamWorld Dig och SteamWorld Heist. Perfekt för dig som gillar spännande och innovativa äventyr i Steampunk-miljöer!

    Det första spelet i denna samling är SteamWorld Dig som är ett plattformsäventyr i gruvmiljö som har starka MetroidVania-influenser. Du spelar som Rusty, en ångdriven robot som är lika mycket ensamvarg som guldgrävare, som anländer till en gruvby i nöd. Gräv dig ner, samla på dig ädelstenar, och upptäck de faror som lurar i underjorden...

    I det andra spelet, SteamWorld Heist, leder du en ångdriven piratbesättning genom episka slag och taktiska eldstrider. Det är turbaserad strategi med en knorr: Du siktar dina robotars vapen manuellt för att få full kontroll över skotten. Förbered dig på svindlande rikoschetter och kulor som studsar hejvilt! Som kapten kommer du borda, plundra och skjuta dig genom fiendens rymdskepp. Besegra galaxens tyranner genom att utrusta ditt brokiga robotgäng med unika förmågor, vapen och tjusiga hattar!

    SteamWorld Collection innehåller också ett extramaterial för SteamWorld Heist som heter The Outsider där du får tillgång till en ny spelbar karaktär, fler uppdrag, vapen, utrustning och angenämt nog också ett överflöd av hattar.


SteamWorld Collection

Lanseringsdatum: 30 september 2016
System: Wii U
Genre: Action, Äventyr, Plattform, Strategi
Spelare: 1 (lokalt)
Handkontroll:
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Image & Form
Distributör: Bergsala