fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spel
 • Wii U
 • The Legend of Zelda: Breath of the Wild

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

 • Glöm allt du tror dig veta om The Legend of Zelda-spelen och stig in i en värld fylld av äventyr och utforskande i The Legend of Zelda: Breath of the Wild, ett spel som forcerar gränserna för denna lovordade spelserie.

  I The Legend of Zelda: Breath of the Wild kommer du att resa över vidsträckta fält, genom lummiga skogar och högt upp på bergstoppar i ett storslaget och öppet äventyr. Vad har egentligen hänt med kungariket Hyrule och varför ligger det i ruiner?

  Friheten är enorm i det här spelet. Du kan klättra upp i torn och bergstoppar för att leta efter nya platser och stigar att utforska. När du väl hittat en plats du vill nå kan du kasta dig ut i vildmarken för att nå ditt mål. På vägen kommer du att slåss mot gigantiska fiender, jaga vilda bestar och samla på dig ingredienser för mat och elixir som behövs för att hålla dig vid liv under äventyrets gång.

  Det finns fler än 100 Shrines of Trials utspridda över det vidsträckta landskapet, redo för att upptäckas och utforskas av dig i vilken ordning du än behagar. Leta efter dem på olika sätt och lös pusslen som är gömda i dem. Arbeta dig förbi fällor och hinder för att få tillgång till specialföremål och andra belöningar som kommer att vara till stor hjälp under dina äventyr.

  Det är en stor vild värld full av faror så det gäller att du är förberedd och har rätt kläder och utrustning för att överleva. Om du tänker bestiga höga berg och besöka kylslagna regioner gör du bäst i att ta med dig varma kläder och elixir som ger dig skydd mot kylan. Det finns även andra typer av elixir som gör dig snabbare eller bättre på att smyga och de kan komma väl till pass i många olika situationer.

  Världen är bebodd av en mängd olika monster och bestar, stora som små. Alla fiender har sina egna attacker och vapen och det gäller att vara förberedd om du ska lyckas bekämpa dem alla. Ibland måste du tänka snabbt för att överleva, och i andra fall behöver du sätta upp en strategi innan du börjar slåss för att ha en chans.

  Stöd för amiibo

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild är kompatibelt med amiibo. Om du har en Wolf Link amiibo kan du använda den i spelet för att få Wolf Link som din kompanjon. Förutom att hjälpa dig med att besegra fiender kommer Wolf Link att hjälpa dig hitta saker du letar efter. Spelet har även stöd för andra amiibo som gör olika saker i spelet.

  Nedladdningsbart extrainnehåll

  Det går att köpa "The Expansion Pass for The Legend of Zelda: Breath of the Wild" på Nintendo eShop. Det går att köpa "The Expansion Pass for The Legend of Zelda: Breath of the Wild" på Nintendo eShop. Detta ger dig tillgång till två nya paket med nedladdningsbart material. Expansion Pass 1 finns ute redan nu medan Expansion Pass 2 släpps senare under 2017.

  DLC Expansion Pass 1 - The Master Trials

  Utöka ditt oförglömliga äventyr med detta expansionspaket. Observera att DLC pack 1 och 2 inte kan köpas separat.

  • Trial of the Sword utmanar spelaren att ta sig igenom vågor av fiender i totalt 45 olika rum. Om Link visar sig vara värdig och tar sig igenom denna tuffa utmaning så vaknar Master Sword upp, börjar lysa och stannar konstant kvar i sitt lysande och mer kraftfulla tillstånd.
  • Ett nytt Master Mode som erbjuder unika utmaningar till spelaren med mycket kraftfullare fiender och svävande plattformar. Alla fiender har ökat en nivå i svårighetsgrad. Det kan till och med hända att Link stöter på fiender som han normalt inte ser i normal mode.
  • Hero’s Path Mode spårar varje steg du tar så att du kan se de senaste 200 timmarna av din resa utritad på en karta. Använd ett reglage på kartan för att scrolla genom tidslinjen. Detta är en smidig funktion för att kunna se var i världen du ännu inte har varit i din jakt på nya shrines med mera.
  • Travel Medallion kommer låta dig registrera din nuvarande position på kartan så att du skapa ytterligare en ”fast travel”-punkt på kartan.
  • Korok Mask – När Link bär denna mask kommer den att börja vibrera när han är i närheten av en gömd Korok.
  • 8 ytterligare rustningar med teman från olika karaktärer från Zelda-världen – Midna, Tingle, Majora och Phantom. Alla dessa delar ligger i kistor som är utspridda runt om i Hyrule och det blir din uppgift att hitta dem.
  • Fyra nya amiibo föreställandes Champions kommer att släppas till hösten. Mer information om dessa kommer att delges vid ett senare tillfälle.
  • Spardata från ditt spel i Master Mode kommer att sparas separat från din spardata i normal mode.

  DLC Pack 2 - The Champions' Ballad - Vintern 2017

  Ny originalstory, ny "dungeon" och fler utmaningar. Mer information om detta paket kommer att utannonseras vid ett senare tillfälle.

   Vänligen notera att expansionspaketen inte kan köpas individuellt.


 • screenshots


  DLC1 - Final in-game graphics may vary

 • No. 05 Link
  Hyrules grönklädde hjälte och han som har modets trekraft. En riktig expert på svärd och en mängd andra vapen och...
  No. 13 Zelda
  Hyrules prinsessa och hon som innehar visdomens trekraft. Zelda får ständigt värja sig mot ondskan som är ute efter att...
  No. 22 Toon Link
  En av Links många reinkarnationer. Toon Link kommer från Wind Waker-versionen av Hyrule och har en mer tecknad...
  No. 23 Sheik
  Sheik är prinsessan Zeldas alter ego från Ocarina of Time. Sheik är snabb och smidig och en riktig expert med sina små...
  No. 41 Ganondorf
  Huvudskurken i The Legend of Zelda-serien och han som innehar maktens trekraft. Ganondorf är alltid ute efter fler...
  Wolf Link
  I The Legend of Zelda: Twilight Princess förvandlas Link till en Varg i Twilight Realm och Midna leder honom genom...
  Link (Archer)
  En ung man från Hyrule som ofta får uppdraget att rädda riket och prinsessan som heter Zelda. En otroligt ödmjuk hjälte...
  Link (Rider)
  En ung man från Hyrule som ofta får uppdraget att rädda riket och prinsessan som heter Zelda. En otroligt ödmjuk hjälte...
  Guardian
  Guardians är en helt ny typ av fiender som dyker upp i The Legend of Zelda. Breath of the Wild. Inte lätta att tampas...
  Toon Link (The Wind Waker)
  Så här fin såg Link ut i The Legend of Zelda: The Wind Waker. I det spelet levde Link ett ytterst fridfullt liv på...
  Link (The Legend of Zelda)
  Denna amiibo representerar en 3D-bild av 8-bitars Link från det så klassiska Legend of Zelda som kom till Nintendo...
  Zelda (The Wind Waker)
  Prinsessan Zelda så som hon ser ut i spelet The Legend of Zelda: The Wind Waker när hon bär sin stiliga...
  Link (Ocarina of Time)
  Denna amiibo visar Link från klassiska spelet The Legend of Zelda: Ocarina of Time när han är 17 år och spelar på...
  Zelda
  Här bär Zelda en så kallad Sheikah Slate, som är ett oerhört viktigt föremål i spelet The Legend of Zelda: Breath of...
  Bokoblin
  Dessa varelser har dykt upp i flera av The Legend of Zelda-spelen, men aldrig tidigare har de varit så farliga och...
  Link (Majora’s Mask)
  I sin strävan att rädda landet Termina från undergång, i spelet The Legend of Zelda: Majora´s Mask, måste Link använda...
  Link (Skyward Sword)
  I The Legend of Zelda: Skyward Sword bor Link på en svävande ö väldigt högt upp kallad Skyloft och han har ett svärd...
  Link (Twilight Princess)
  Så här ser Link ut i The Legend of Zelda: Twilight Princess, spelet där han allierar sig med den mystiska varelsen som...
  Zora Champion Mipha
  En av fyra amiibo från the Legend of Zelda: Breath of the Wild som ingår i Champions pack.
  Gerudo Champion Urbosa
  En av fyra amiibo från the Legend of Zelda: Breath of the Wild som ingår i Champions pack.
  Goron Champion Daruk
  En av fyra amiibo från the Legend of Zelda: Breath of the Wild som ingår i Champions pack.
  Rito Champion Revali
  En av fyra amiibo från the Legend of Zelda: Breath of the Wild som ingår i Champions pack
  Champions Pack
  Paket innehållandes fyra amiibo från The Legend of Zelda: Breath of the Wild.
  Link
  Hjälten Link från The Legend of Zelda: Link's Awakening
  Zelda & Loftwing
  Links barndomsvän Zelda och hennes pålitliga, blå Loftwing.

  Vänligen notera att listan över kompatibla produkter inte nödvändigtvis är komplett och att den kan komma att uppdateras.


The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Lanseringsdatum: 03 mars 2017
System: Wii U
Genre: Action, Äventyr
Spelare: 1 (lokalt)
Handkontroll:
Åldersmärkning:
amiibo:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Nintendo
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: amiibo

Relaterade produkter

The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Glöm allt du tror dig veta om The Legend of Zelda-spelen och stig in i en värld fylld av äventyr och utforskande i The...