fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Nintendo Switch - Diablo lll Limited Edition

  • Djävulen är bokstavligen inristad på den här Nintendo Switch-konsolen

    Förutom den otroligt läckra Nintendo Switch-konsolen med sitt stiliga Diablo III-artwork innehåller det här paketet även Blizzards legendariska spel Diablo III: Eternal Collection och en snygg väska med Diablo III-tema.

    Diablo III: Eternal Collection innehåller hela det klassiska spelet samt expansionerna Rise of the Necromancer och Reaper of Souls. Utöver det kommer också fans som spelar Nintendo Switch- versionen att få föremål i spelet som endast är tillgängliga i denna versionen. Dessa föremål är saker från The Legend of Zelda-serien, som till exempel Ganondorf Transmog Armor, en följeslagare i form av en Cucco och en Golden Triforce Portrait Frame.

    I Diablo III: Eternal Collection kan spelare välja mellan sju olika klasser. Du kan vara en barbar, korsriddare, demonjägare, munk, nekromantiker, häxdoktor eller trollkarl. Sen är det bara att bege dig ut på ett mörkt och minnesvärt äventyr där du krossar demoner och hittar mängder med loot. Detta är ett spel som hyllats för sin stil och gameplay, men som också är perfekt att spela framför TV:n såväl som att ha med sig varsomhelst på sin Nintendo Switch.


  • Carrying Case


Nintendo Switch - Diablo lll Limited Edition

Lanseringsdatum: 02 november 2018
System: Nintendo Switch
Åldersmärkning:
Utgivare: Blizzard