fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

YesOJO Docking Projector for Nintendo Switch

 • Världens första projektor för Nintendo Switch

  OJO är världens första och enda Nintendo Switch-exklusiva videoprojektor. OJO är också en universalprojektor. Du kan anpassa och projicera skärmen från Nintendo Switch på vilken plan yta som helst. 

  • Stoppa den i din ryggsäck, ta med den varsomhelst och dela den underbara upplevelsen med goda vänner. Närsomhelst, varsomhelst. 
  • Med OJO kan du njuta av biografens audi-visuella chock utan att du behöver några extra tillbehör. Du behöver inte ens en strömadapter. 
  • Upplev underbara spelstunder med dina vänner. 

  Plug & Play

  Sätt ner din Nintendo Switch i OJO:s dockningsstation och njut av en totalt uppslukande spelupplevelse. Inga kablar behövs. Släpp lös den fulla potentialen i Nintendo Switch och njut av en skärm på upp till 120". 

  Helt trådlös och fullständigt bärbar

  Det inbyggda uppladdningsbara batteriet i OJO låter er spela och projicera i fyra timmar utan avbrott. Perfekt och smidigt att ta med på festen. 

  OJO:s kompakta design innebär att den är fullständigt bärbar. Du kan snabbt växla till den stora skärmen för en uppslukande spelupplevelse som täcker en hel vägg. 

  Koppla även in andra enheter

  OJO har uttag för HDMI och Lightning-kablar vilket innebär att du också kan koppla in och projicera från din laptop eller smartphone.

   Har du glömt att ladda din smartphone? Det är lätt löst, du kan ladda din telefon i din OJO-projektor utan att du ens behöver sätta på den. 

  OJO drivs av Texas Instruments teknologi vilket gör att den kan leverera kristallklara bilder. Den senaste motorn för optisk projicering innebär en 20 % reducerad energianvändning under normala förhållanden. 


YesOJO Docking Projector for Nintendo Switch

Lanseringsdatum: juli, 2018
System: Nintendo Switch

Relaterade produkter

YesOJO Travel Bag
Lägg ner din OJO dock och spelkonsol i väskan och ta med dem varsomhelst! Väskan har tillräckligt med utrymme och...
YesOJO Switch Joy-Con Grips (Pair)
Egonomiskt utformade Joy-Con grip som ligger stadigt i handen.