fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Wii Remote Plus Additional Set White

 • En komplett kontrolluppsättning för dig som inte har Wii-kontroller sedan tidigare, och extra lämplig för dig som skaffar Wii U Basic Pack.

  Har du skaffat Wii U men saknar Wii-kontroller är Wii Remote Plus Additional Set ett perfekt tillbehörspaket. I paketet hittar du allt som behövs för att komma igång och spela alla klassiska Wii-spel. Tillbehörspaketet fungerar givetvis lika bra till Wii U-spel såsom Mario Kart 8, Super Mario 3D World och många fler.

  Wii Remote Plus Additional Set innehåller följande

  Wii Remote Plus

  Wii Remote Plus är den utvecklade varianten av Wii Remote med ännu bättre och mer exakt rörelsekontroll. Den har lättillgängliga A- och B-knappar, plus- och minus-knappar för extrafunktioner eller menyval samt 1- och 2-knappar som mestadels används när kontrollen hålls på sidan (tvåhandsfattat grepp). Den har dessutom ett digitalt styrkors, en infraröd port (som kan kommunicera med Sensor Bar), högtalare, rumble-funktion och en tillbehörsanslutning där du kopplar in bland annat Nunchuk och Classic Controller.

  Wii Remote Plus drivs av två AA-batterier. Du kan ej använda strömadaptern för Wii U GamePad för att ladda Wii Remote Plus.

  Nunchuk

  Nunchuk har också rörelsesensor, om än inte lika avancerad som den i Wii Remote Plus. Det är en tilläggskontroll som aldrig kan användas utan en Wii Remote/Wii Remote Plus - ofta är det spel med mer avancerade kontroller som drar nytta av Nunchuk. Den tillför en analog styrspak samt Z- och C-knappar.

  Nunchuk drivs av samma batterier som sitter i Wii Remote Plus, då det löper en kort sladd mellan kontrollerna.

  Sensor Bar

  Sensor Bar skickar ut två infraröda ljus (ett ljus från varje ände) som den infraröda porten på Wii Remote Plus läser av och förhåller sig till. Det är tack vare Sensor Bar som Wii Remote Plus har pekfunktion. Sensor Bar ingår INTE om du väljer Wii U Basic Pack, men du behöver bara en Sensor Bar oavsett hur många kontroller du ska använda.

  Sensor Bar ansluts till Wii U-konsolen och behöver därför ingen egen strömförsörjning.


Wii Remote Plus Additional Set White

Lanseringsdatum: 30 november 2012
System: Wii U
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Nintendo
Distributör: Bergsala