fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Wii U Fit Meter Green

 • Tillbehöret som är ett måste för dig som gillar Wii Fit U. Med Fit Meter får du koll på dina fysiska aktiviteter och kan ställa in personliga mål.

  Fit Meter är en aktivitetsmätare som innehåller mycket mer än bara en simpel stegräknare

  • Accelerometer som känner intensiteten i dina steg - till exempel om du går eller springer
  • Trycksensor som mäter skillnaden i höjd från det att du lämnar hemmet - till exempel om du tränar i backe eller går i trappor
  • Kalorimätare som håller koll på hur många kalorier du bränner samt ditt kalorimål som du vill uppnå
  • Digital klocka som visar aktuell tid
  • Termometer som håller koll på temperaturen
  • Grafer som visar MET (träning som specifikt ökar ämnesomsättningen och fettförbränningen), höjdskillnad och antalet brända kalorier
  Och självklart fungerar Fit Meter som en vanlig stegräknare också!

  Finns i tre olika färger

  Fit Meter finns att köpa separat i färgerna svart, röd och grön. Den Fit Meter som är inkluderad med den fysiska upplagan av Wii Fit U har grön färg.

  För över all data trådlöst till Wii Fit U

  Under en hel dag samlas det (förhoppningsvis!) mycket träningsdata i Fit Meter. Dessa data går naturligtvis att föra över till Wii Fit U så att du kan följa dina framsteg och samla din totala träning på ett ställe! Överföringen sker enkelt och trådlöst med ett knapptryck, och använder sig av IR-signaler (infrarött ljus) eftersom dessa förbrukar betydligt mindre batterikraft än vanliga, trådlösa signaler. Wii U GamePad har en IR-port, så det är dit du riktar Fit Meter när data ska överföras.

  Många fler detaljer när du för över till Wii Fit U

  När data hamnar i Wii Fit U kan du se detaljerade grafer som visar upp- och nedgångar under dagen. Här kan du studera dagens aktivetet, när du gick, när du sprang, hur intensiv din eventuella träning och liknande data för att lätt få en helhetsblick över hur en vanlig dag ser ut ur ett träningsperspektiv. Du kan spara upp till 50 dagar åt gången på det här sättet.

  Roliga utmaningar som baseras på antal steg och höjd

  Med datan i Fit Meter kan du utmana dig själv att exempelvis klättra uppför självaste Mount Everest! Det går till som så att du adderar höjdskillnaderna (som utgår från höjden då du lämnar hemmet) varje dag och ser hur högt du kan komma totalt. Det finns naturligtvis fler mål än Mount Everest att bestiga, men det är ju trots allt världens högsta berg och därmed den största utmaningen vad gäller höjd!

  Fästs på höften för bästa resultat

  Till skillnad från många andra aktivitetsmätare som bärs runt handleden fästs Fit Meter på höften, och ger därmed ett säkrare och mer sanningsenligt resultat.


Wii U Fit Meter Green

Lanseringsdatum: 01 november 2013
System: Wii U
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Nintendo
Distributör: Bergsala