fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Wii U GamePad Cradle + Stand

 • En laddstation och ett praktiskt ställ till Wii U GamePad.

  Visserligen medföljer en strömadapter till Wii U GamePad när du köper Wii U (oavsett om du väljer Basic Pack eller Premium Pack), men vi vet alla hur lätt det är att lägga ifrån sig kontrollen på golvet när man slutar spela - och sedan är olyckan framme. Detta är särskilt allvarligt då Wii U GamePad har en skärm som inte mår bra av att någon person eller något husdjur trampar på den.

  Laddstationen

  Med laddstationen får Wii U GamePad sin naturliga plats i tv-rummet och slipper ligga på golvet, då det är mycket mer motiverande att sätta den i laddstationen så snart man spelat färdig istället för att lägga den på golvet. Du ansluter helt enkelt bara strömadaptern till laddstationen och placerar sedan din Wii U GamePad i den.

  Stället

  Ett ställ till Wii U GamePad ingår också, och även om det påminner om laddstationen har det ett annat syfte. I vissa spel kan du spela med Wii U Pro Controller och låta Wii U GamePad stå på bordet och visa en statusskärm eller en karta - men bara om du har det här stället som gör att kontrollen kan stå upprätt!

  Observera att både laddstationen och stället ingår i Wii U Premium Pack, men inte i Wii U Basic Pack!


Wii U GamePad Cradle + Stand

Lanseringsdatum: 30 november 2012
System: Wii U
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Nintendo
Distributör: Bergsala