• INFORMATION
 • Konsol:
 • Wii U

Köp Mario Kart 8 och få ett till Wii U-spel på köpet!

14 maj 2014

Svenska konsumenter kommer att kunna ta del av kampanjen Mario Kart 8 Bonus Game Promotion!

(OBS! Kampanjen är avslutad och det går inte längre att registrera nya PIN-koder!)

Mario Kart 8 Bonus Game Promotion är en kampanj som kan ge dig ett extra, nedladdningsbart Wii U-spel när du köper Wii U-spelet Mario Kart 8 (gäller även hårdvarubundlingen Wii U + MK8). Kampanjen gäller oavsett om du köper Mario Kart 8 i butik eller via Nintendo eShop.

Med Mario Kart 8 medföljer en Nintendo PIN-kod och den koden måste du registrera på www.nintendo.se någon gång mellan den 30 maj 2014, kl 10:00 till den 31 juli 2014, kl 23:59 för att kunna ta del av kampanjen.

Vid registrering väljer du ett av följande tio utvalda Wii U-spel

Koden för att ladda ned valt bonusspel skickas ut via e-post i slutet av augusti när registreringen är avslutad och alla koder blivit kontrollerade av Nintendo.

Mer information om villkoren och detaljer om kampanjen hittar du här.

Dela |

 • POKÉMONDAY - Wormadam

  Wormadam och dess förutvecklingen, Burmy, är en lite speciell Pokémon. Den är en Bagworm Pokémon som är 0,5 meter lång och väger 6,5 kg. Egentligen är den av Bug-typen, men eftersom den till utseendet liknar en buske med blommor på tycker vi ändå att den passar bra i maj. Förutvecklingen Burmy ändrar utseende mellan Grass, Sand och Trash beroende på var den är i strid och formen den har när den utvecklas till Wormadam blir permanent. Förstås bortsett från om det är en Burmy som är en hanne för då blir den en Mothim istället.

  Visste du att: Wormadam är den enda Pokémon med olika former av olika typer (Bug och Grass, Ground eller Steel) som den inte kan byta mellan? Namnet är en kombination av "bagworm" och "madam" för att Wormadam är alltid en ”hon”.

 • Hitta oss på Facebook

 • Nordic Top 10

  Håll koll på vilka Nintendo-spel som säljer bäst i Norden!

  Vecka 20
  Vecka 19
  Vecka 18
  Vecka 17
  Vecka 16
  Vecka 15
  Vecka 14
  Vecka 13
  Vecka 12
  Vecka 11
  Vecka 10