• INFORMATION
  • Konsol:
  • Wii U

Köp Mario Kart 8 och få ett till Wii U-spel på köpet!

14 maj 2014

Svenska konsumenter kommer att kunna ta del av kampanjen Mario Kart 8 Bonus Game Promotion!

(OBS! Kampanjen är avslutad och det går inte längre att registrera nya PIN-koder!)

Mario Kart 8 Bonus Game Promotion är en kampanj som kan ge dig ett extra, nedladdningsbart Wii U-spel när du köper Wii U-spelet Mario Kart 8 (gäller även hårdvarubundlingen Wii U + MK8). Kampanjen gäller oavsett om du köper Mario Kart 8 i butik eller via Nintendo eShop.

Med Mario Kart 8 medföljer en Nintendo PIN-kod och den koden måste du registrera på www.nintendo.se någon gång mellan den 30 maj 2014, kl 10:00 till den 31 juli 2014, kl 23:59 för att kunna ta del av kampanjen.

Vid registrering väljer du ett av följande tio utvalda Wii U-spel

Koden för att ladda ned valt bonusspel skickas ut via e-post i slutet av augusti när registreringen är avslutad och alla koder blivit kontrollerade av Nintendo.

Mer information om villkoren och detaljer om kampanjen hittar du här.

Dela |

  • POKÉMONDAY - Vileplume

    Våren är här och blommor går att hitta i parker, trädgårdar, skogar och många andra platser. Under maj månad tar vi oss en närmare titt på blomstrande Pokémon!

    Vileplume är en Flower Pokémon som är 1,2 meter lång och har en vikt på 18,6 kg. I National Pokédex är den inte den första Pokémon av typen Grass, men den är den första som liknar en blomma och som utvecklats med en Leaf Stone. Vileplume kan läsa sig förmågor som är uppenbart hämtade från växtriket som Mega Drain, Poison Powder, Stun Spore, Aromatherapy, Petal Dance och Solar Beam.

    Visste du att: Vileplume är baserad på ett riktigt blomsläkte som heter rafflesia. Dessa blommor avger en doft som påminner om ruttet kött. Ingen skön lukt för oss med andra ord, men den lockar till sig insekter vilket förstås är bra för blommorna.

  • Hitta oss på Facebook