• INFORMATION
 • Konsol:
 • Nintendo 3DS

Besök GameStop och få tag på Shiny Gengar eller Diancie!

29 september 2014

Hämta en kod hos GameStop under perioden 15 oktober till 28 november (eller så långt lagret räcker). Koden fungerar i Pokémon X och Pokémon Y.

Viktig information: Pokémon-koderna är försenade

Oförutsedda förseningar gör att inte alla butiker kommer att ha sina koder vid kampanjstarten den 15:e oktober. Det kan därför vara en god idé att stämma av med din butik innan du beger dig dit för att hämta din Shiny Gengar. Enligt uppgift ska det dock finnas koder ute hos alla butiker senast på fredag den 17:e oktober.

Shiny Gengar

Om du är en Pokémon X- och Pokémon Y-spelare bör du inte missa att få tag i en Shiny Gengar, som har en Gengarite Mega Stone. Under perioden 15 oktober till 5 november kan du hämta ett kort med en speciell kod för att få denna Pokémon.  Shiny Gengar kan i strider Mega-utvecklas till Shiny Mega Gengar!

Mytiska Pokémon Diancie

Mellan den 6 november till 28 november kan du dessutom hämta ett kort med en kod så du kan få tag på Diancie, till ditt Pokémon X- eller Pokémon Y-spel! När du väl fått Diancie kan du föra över denna Pokémon till Pokémon Omega Ruby eller Pokémon Alpha Sapphire, när de släpps den 28 november till Nintendo 3DS och Nintendo 2DS. Få sen tag i Diancite Mega Stone i något av de spelen så kan du Mega-utveckla Diancie i strid!

Du behöver inte köpa något i butik för att få koden. När du har fått koden, skall du skriva in den i ditt spel och därefter besöka ett Pokémon Center för att hämta din nya Pokémon.

Dela |

 • POKÉMONDAY - Liligant

  Liligant är en Flowering Pokémon som är 1,1 meter lång och som väger 16,3 kg. Lilligant utvecklar sig från Petilil om du använder en Sun Stone på den. Lilligants hemliga förmåga är Leaf Guard som stoppar statuseffekter som Burn, Freeze, Paralysis, Poison och Sleep. Det är väldigt svårt att få blommorna på Lilligant att blomma, men den luktar gott om du lyckas och det sägs att lukten har en avslappnande effekt. Petilil och Lilligant kan endast vara en hon och den kan lära sig flera olika danser som Teeter Dance, Quiver Dance och Petal Dance.

  Visste du att: Lilligant har lanserats som kort i Pokémon TCG hela sex gånger? Fyra av dessa kort har sällsynthetsgraden Rare, ett är Uncommon och ett är ett promokort från Black & White-serien. Det allra senaste Lilligant-kortet är från BREAKpoint-serien som släpptes i februari i år.

 • Hitta oss på Facebook

 • Nordic Top 10

  Håll koll på vilka Nintendo-spel som säljer bäst i Norden!

  Vecka 20
  Vecka 19
  Vecka 18
  Vecka 17
  Vecka 16
  Vecka 15
  Vecka 14
  Vecka 13
  Vecka 12
  Vecka 11
  Vecka 10