• INFORMATION
  • Konsol:
  • Nintendo 3DS

Besök GameStop och få tag på Shiny Gengar eller Diancie!

29 september 2014

Hämta en kod hos GameStop under perioden 15 oktober till 28 november (eller så långt lagret räcker). Koden fungerar i Pokémon X och Pokémon Y.

Viktig information: Pokémon-koderna är försenade

Oförutsedda förseningar gör att inte alla butiker kommer att ha sina koder vid kampanjstarten den 15:e oktober. Det kan därför vara en god idé att stämma av med din butik innan du beger dig dit för att hämta din Shiny Gengar. Enligt uppgift ska det dock finnas koder ute hos alla butiker senast på fredag den 17:e oktober.

Shiny Gengar

Om du är en Pokémon X- och Pokémon Y-spelare bör du inte missa att få tag i en Shiny Gengar, som har en Gengarite Mega Stone. Under perioden 15 oktober till 5 november kan du hämta ett kort med en speciell kod för att få denna Pokémon.  Shiny Gengar kan i strider Mega-utvecklas till Shiny Mega Gengar!

Mytiska Pokémon Diancie

Mellan den 6 november till 28 november kan du dessutom hämta ett kort med en kod så du kan få tag på Diancie, till ditt Pokémon X- eller Pokémon Y-spel! När du väl fått Diancie kan du föra över denna Pokémon till Pokémon Omega Ruby eller Pokémon Alpha Sapphire, när de släpps den 28 november till Nintendo 3DS och Nintendo 2DS. Få sen tag i Diancite Mega Stone i något av de spelen så kan du Mega-utveckla Diancie i strid!

Du behöver inte köpa något i butik för att få koden. När du har fått koden, skall du skriva in den i ditt spel och därefter besöka ett Pokémon Center för att hämta din nya Pokémon.

Dela |