• INFORMATION
 • Konsol:
 • Nintendo DS

Inazuma Eleven

23 november 2010

Bygg ditt eget fotbollslag och använd specialattacker för att krossa motståndaren. Det här är mycket roligare än vanlig fotboll!

Förbered dig för ett fotbollsspel som tänjer på gränserna! I Inazuma Eleven till Nintendo DS sätter du ihop ditt eget lag med hjälp av fler än 1000 olika karaktärer som alla har sina unika förmågor och egenskaper. När du inte springer runt på det gröna gräset och kickar boll går du omkring och värvar medlemmar till ditt lag. Spelet består alltså av två delar (RPG och sport) och båda är lika viktiga, för utan en ordentlig förberedelse kommer du inte näta mycket på motståndarnas planhalvor!

Själva fotbollsmatcherna kan antingen spelas elva mot elva (som i riktig fotboll) eller fyra mot fyra med särskilda uppdrag som måste slutföras (till exempel att hålla i bollen så länge som möjligt).

Avspark sker den 28 januari. Klicka på länken till höger för mer info!

Dela |

 • BILDER
 • POKÉMONDAY - Vileplume

  Våren är här och blommor går att hitta i parker, trädgårdar, skogar och många andra platser. Under maj månad tar vi oss en närmare titt på blomstrande Pokémon!

  Vileplume är en Flower Pokémon som är 1,2 meter lång och har en vikt på 18,6 kg. I National Pokédex är den inte den första Pokémon av typen Grass, men den är den första som liknar en blomma och som utvecklats med en Leaf Stone. Vileplume kan läsa sig förmågor som är uppenbart hämtade från växtriket som Mega Drain, Poison Powder, Stun Spore, Aromatherapy, Petal Dance och Solar Beam.

  Visste du att: Vileplume är baserad på ett riktigt blomsläkte som heter rafflesia. Dessa blommor avger en doft som påminner om ruttet kött. Ingen skön lukt för oss med andra ord, men den lockar till sig insekter vilket förstås är bra för blommorna.

 • Hitta oss på Facebook