• INFORMATION
 • Konsol:
 • Nintendo DS

Nytt Pokémon-event

30 juni 2011

Mellan den 8 och 28 augusti hålls ett nytt Pokémon-event hos GAME och Toys"R"Us!

Du som har Pokémon Black eller White Version kan besöka närmaste GAME- eller Toys"R"Us-butik för att ladda ned Karrablast, Shelmet och den sällsynta Zoroark! Eventet varar 8-28 augusti och är alltså inte ett onlineevent.

Vad måste jag ha?

En Nintendo DS av valfri modell (Nintendo 3DS fungerar också) samt ett exemplar av Pokémon Black eller White Version.

Hur gör jag?

Bege dig till närmaste GAME- eller Toys"R"Us-butik och ta med dig din Nintendo DS och ditt Pokémon-spel. Väl på plats är det bara att välja "MYSTERY GIFT" i spelets huvudmeny, sedan "RECEIVE GIFT" och till sist "GET VIA WIRELESS". Efter det tar det inte lång tid innan du har mottagit kortet för en Pokémon (som kan bytas mot den riktiga Pokémon i själva spelet).

Är du ändå är osäker kan du titta bland bilderna till höger för steg-för-steg-instruktioner!

Tänk på att upprepa proceduren flera gånger för att få alla tre Pokémon, och fråga personalen i butiken om det skulle uppstå problem på plats!

Vilka datum och tider gäller?

Eventet håller på mellan den 8-28 augusti i samtliga GAME- och Toys"R"Us-butiker i Sverige. När det gäller exakta tider under dagen ber vi dig att kolla upp detta med närmaste butik.

Vad är Shelmet, Karrablast och Zoroark för Pokémon?

Shelmet och Karrablast är unika Pokémon på det sättet att de bara kan utvecklas om de bytes mot varandra. Till exempel utvecklas Shelmet bara om du byter den mot en Karrablast, och Karrablast utvecklas bara om du byter den mot Shelmet. Utvecklingen av Shelmet heter Accelgor, och precis som namnet antyder är den fruktansvärt snabb (men har sämre Defence än sin grundform då den förlorar sin rustning till Karrablasts utveckling Escavalier). Escavalier har otroligt hög attackstyrka, men är långsam och får sällan attackera först.

Zoroark är en sällsynt Pokémon som du inte kan fånga på normalt sätt i spelen. Den har visserligen gått att få tag på tidigare, men det här är första gången du kan ladda ned den direkt till ditt Pokémon Black eller White Version utan att vara beroende av andra Pokémon-spel!

Vilka levels och moves är det som gäller?

Karrablast

Level 50

Moves

 • Megahorn
 • Take Down
 • X-Scissor
 • Flail

Shelmet

Level 50

Moves

 • Encore
 • Giga Drain
 • Body Slam
 • Bug Buzz

När det gäller Zoroark kan den Snarl, en move som den inte lär sig på vanligt sätt i spelet. Denna Zoroark är alltså inte bara sällsynt, utan speciell också!

Kommer det gå att ladda ned dessa Pokémon online istället?

Nej, det här eventet är exklusivt för GAME och Toys"R"Us!

Vad finns det för begränsningar?

Du kan bara ladda ned en Pokémon per spel. Försöker du ladda ned fler kommer det inte att fungera. Alltså en Shelmet, en Karrablast och en Zoroark per spel.

Dela |

 • POKÉMONDAY - Liligant

  Liligant är en Flowering Pokémon som är 1,1 meter lång och som väger 16,3 kg. Lilligant utvecklar sig från Petilil om du använder en Sun Stone på den. Lilligants hemliga förmåga är Leaf Guard som stoppar statuseffekter som Burn, Freeze, Paralysis, Poison och Sleep. Det är väldigt svårt att få blommorna på Lilligant att blomma, men den luktar gott om du lyckas och det sägs att lukten har en avslappnande effekt. Petilil och Lilligant kan endast vara en hon och den kan lära sig flera olika danser som Teeter Dance, Quiver Dance och Petal Dance.

  Visste du att: Lilligant har lanserats som kort i Pokémon TCG hela sex gånger? Fyra av dessa kort har sällsynthetsgraden Rare, ett är Uncommon och ett är ett promokort från Black & White-serien. Det allra senaste Lilligant-kortet är från BREAKpoint-serien som släpptes i februari i år.

 • Hitta oss på Facebook

 • Nordic Top 10

  Håll koll på vilka Nintendo-spel som säljer bäst i Norden!

  Vecka 20
  Vecka 19
  Vecka 18
  Vecka 17
  Vecka 16
  Vecka 15
  Vecka 14
  Vecka 13
  Vecka 12
  Vecka 11
  Vecka 10