Så här kontaktar ni oss

Har du frågor och funderingar om vår webbplats eller våra produkter är du välkommen att höra av dig till oss på något av nedanstående sätt.

Kontakta oss gärna om du behöver support eller vill veta mer om Nintendos spel och konsoler!

Post

Bergsala AB
Box 10204
434 23 KUNGSBACKA

Besöksadress

Marios Gata 21 i Kungsbacka

Besöks- och telefontiderna för Bergsala AB är vardagar 08:00-17:00 (sommartid: 08:00-16:00) med uppehåll för lunch 12.00-13.00.

Telefon

Bergsala växel: 0300-509 00
Bergsala Servicecenter: 0300-509 10

Fax

0300-733 75

Teknisk support

Har ditt Nintendo-spel fått en skada? Undrar du hur du ska koppla upp Wii eller Nintendo DS mot Internet? Kolla igenom vår sektion med hjälp för Wii eller vår sektion med frågor och svar. Om du inte hittar svar där så kontakta gärna vårt servicecenter: service@bergsala.se

Har du försökt koppla upp din Nintendo-konsol online men fått en felkod kan du få hjälp direkt här (endast på engelska).

Övriga frågor

Alla frågor som inte är av teknisk natur men som nintendo kan skickas info@bergsala.se. Observera att vi inte tillhandahåller spelsupport.

Informationsbrev

Nintendo informationsbrev är för dig som vill ha nyheter om Nintendos konsoler, tillbehör och spel. Brevet kommer med ojämna mellanrum. Förutom rena nyheter skriver vi även om Nintendo-relaterad trivia och håller en och annan tävling. För att anmäla dig är det bara att fylla i namn och e-postadress i formuläret nedan.

E-postadress och namn kommer inte att skickas vidare till någon tredjepart utan kommer uteslutande att användas för att kommunicera erbjudanden, nyheter och trivia från Nintendo.se. 

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt

Dela |

 • Pokémonday - Pikachu!

  Nu i februari startar 20-årsjubileet för Pokémon och vi presenterar en ny Pokémon varje vecka.

  Vi börjar med seriens mest välkända maskot, Pikachu. Denna Pokémon är av typen Electric, 40 cm lång och väger cirka 6 kilo. De röda kindpåsarna laddar upp elektricitet som Pikachu använder i sina attacker. Du kan se på svansen om en Pikachu är en hona eller hane. Honan har en V-formad svans som nästan ser ut som ett hjärta. Hanen har en mer platt svans. Pikachu är Ash mest trofaste vän och har varit med honom genom hela tv-serien och alla filmerna.

  Visste du att under 2008 upptäckte japanska forskare ett protein som överför elektriska signaler till hjärnan. Proteinet fick namnet Pikachurin.

 • Hitta oss på Facebook

 • Nordic Top 10

  Håll koll på vilka Nintendo-spel som säljer bäst i Norden!

  Vecka 4

  Vecka 3

  Vecka 2

  Vecka 1