Så här kontaktar ni oss

Har du frågor och funderingar om vår webbplats eller våra produkter är du välkommen att höra av dig till oss på något av nedanstående sätt.

Kontakta oss gärna om du behöver support eller vill veta mer om Nintendos spel och konsoler!

Post

Bergsala AB
Box 10204
434 23 KUNGSBACKA

Besöksadress

Marios Gata 21 i Kungsbacka

Besöks- och telefontiderna för Bergsala AB är vardagar 08:00-17:00 (sommartid: 08:00-16:00) med uppehåll för lunch 12.00-13.00.

Telefon

Bergsala växel: 0300-509 00
Bergsala Servicecenter: 0300-509 10

Fax

0300-733 75

Teknisk support

Har ditt Nintendo-spel fått en skada? Undrar du hur du ska koppla upp Wii eller Nintendo DS mot Internet? Kolla igenom vår sektion med hjälp för Wii eller vår sektion med frågor och svar. Om du inte hittar svar där så kontakta gärna vårt servicecenter: service@bergsala.se

Har du försökt koppla upp din Nintendo-konsol online men fått en felkod kan du få hjälp direkt här (endast på engelska).

Övriga frågor

Alla frågor som inte är av teknisk natur men som nintendo kan skickas info@bergsala.se. Observera att vi inte tillhandahåller spelsupport.

Informationsbrev

Nintendo informationsbrev är för dig som vill ha nyheter om Nintendos konsoler, tillbehör och spel. Brevet kommer med ojämna mellanrum. Förutom rena nyheter skriver vi även om Nintendo-relaterad trivia och håller en och annan tävling. För att anmäla dig är det bara att fylla i namn och e-postadress i formuläret nedan.

E-postadress och namn kommer inte att skickas vidare till någon tredjepart utan kommer uteslutande att användas för att kommunicera erbjudanden, nyheter och trivia från Nintendo.se. 

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt

Dela |

 • POKÉMONDAY - Wormadam

  Wormadam och dess förutvecklingen, Burmy, är en lite speciell Pokémon. Den är en Bagworm Pokémon som är 0,5 meter lång och väger 6,5 kg. Egentligen är den av Bug-typen, men eftersom den till utseendet liknar en buske med blommor på tycker vi ändå att den passar bra i maj. Förutvecklingen Burmy ändrar utseende mellan Grass, Sand och Trash beroende på var den är i strid och formen den har när den utvecklas till Wormadam blir permanent. Förstås bortsett från om det är en Burmy som är en hanne för då blir den en Mothim istället.

  Visste du att: Wormadam är den enda Pokémon med olika former av olika typer (Bug och Grass, Ground eller Steel) som den inte kan byta mellan? Namnet är en kombination av "bagworm" och "madam" för att Wormadam är alltid en ”hon”.

 • Hitta oss på Facebook

 • Nordic Top 10

  Håll koll på vilka Nintendo-spel som säljer bäst i Norden!

  Vecka 19
  Vecka 18
  Vecka 17
  Vecka 16
  Vecka 15
  Vecka 14
  Vecka 13
  Vecka 12
  Vecka 11
  Vecka 10