Skip to main content

Kakor

På Nintendo.se använder vi kakor, eller cookies, som de också kallas. En kaka är en liten datafil som lagras i din dator.

Våra kakor innehåller ingen personinformation utan hjälper oss bara att hålla reda på webbläsaren så att den blir unik för våra interna system. Vi behöver denna information för att kunna hålla dagliga frågor och få rättvisande svar. Det är även viktigt för oss att hålla reda på hur många unika besökare vi har och vilka webbläsare dessa har. Detta för att kunna optimera upplevelsen för våra besökare.

Med hjälp av informationen i kakan kan vi även se till att samma produkter inte visas flera gånger i rad, ifall vi har flera produkter som samsas om samma yta på hemsidan. Det samma gäller till exempel nyhetsspottar och liknande.

Om du inte längre vill acceptera kakor från Nintendo.se kan du stänga av att de lagras på din dator här.

Kakor från tredje part

Vi använder även tredjepartskakor för att förbättra upplevelsen på vår hemsida. Dessa kakor lyder under respektive företags regler.

  • Matomo vilket är ett verktyg för att vi ska få reda på hur många som besöker vår sajt och vilka sidor som är mest besökta. Vi delar inte denna data med tredje part. Om du inte vill bli spårad kan du ändra dina inställningar här.
  • YouTube säkerställer bland annat att material med åldersgräns inte visas utan att besökaren är inloggad via sitt YouTube-konto. Lär mer om användarvillkoren för YouTube här.

Om du inte vill tillåta lagring av kakor på din dator kan du stänga av det i din webbläsares inställningar. Då kommer inga kakor att lagras men vissa delar av vår sajt kommer att fungera sämre och vissa delar inte alls.

Så här ändrar du dina inställningar för kakor i:


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige