Skip to main content
Nintendo Switch Lifestyle
Nintendo Switch Lifestyle
Nintendo Switch Lifestyle
Nintendo Switch Lifestyle
Nintendo Switch Lifestyle

Nintendo Switch

Äkta hemmakonsolkänsla, även utan tillgång till en TV!

Har du någonsin behövt sluta spela för att du inte har tillräckligt med tid för att spela? Med Nintendo Switch kan du transformera konsolen så att den passar dina behov, vilket gör att du kan spela var du vill, när du vill, oavsett hur stressigt livet är.

Det här är början på en era där du inte längre behöver anpassa ditt liv för att ha tid att spela, istället anpassar sig konsolen efter ditt sätt att leva. Njut av dina spel varsomhelst, med vemsomhelst med en konsol som erbjuder oöverträffad flexibilitet!

Tre sätt att spela

TV mode
TV mode

Samlas framför en stor skärm och njut av att spela tillsammans

Om du kopplar upp konsolen mot en TV kan alla vara med och spela, vuxna som barn. Det här är det perfekta sättet att spela tillsammans med familj och vänner.
Tabletop mode
Tabletop mode

Dela skärmen, dela glädjen

Om du inte har tillgång till en TV kan du använda skärmen på konsolen. Fäll ut det inbyggda stället och ge en Joy-Con till en vän så är ni redo att spela mot, eller med varandra direkt på konsolens skärm.
Handheld mode
Handheld mode

Ta med dig en stor, krispig skärm var du än går

Njut av samma spel på resande fot som i ditt eget vardagsrum. Med Nintendo Switch kan du ta med dig dina favoritspel och spela varsomhelst, närsomhelst!

Joy-Con

Nintendo Switch har två handkontroller, en på varje sida av konsolen, som fungerar tillsammans. Handkontrollerna heter Joy-Con.

Om du för samman två Joy-Con med ett Joy-Con Grip så fungerar enheten som en traditionell handkontroll. Och utan Joy-Con grip fungerar varje Joy-Con som fristående, fullt fungerande, handkontroller.

Dela glädjen med Joy-Con

Genom att ge en Joy-Con till en vän kan ni spela mot eller med varandra varsomhelst!

Förutom att använda en Joy-Con vertikalt eller horisontalt för att spela spel, kan du även använda båda Joy-Con samtidigt genom att hålla en i var hand.

Joy-Con-handkontroller

En känsla som går långt bortom enkla vibrationer

Föreställ dig ett glas med iskuber. Med HD rumble kan du känna hur de rör sig och stöter emot kanterna inne i din Joy-Con när du vrider och vänder på handkontrollen.

Det finns en, det finns en till ... HD rumble känns så realistiskt att du till och med kan avgöra hur många iskuber som finns där inne. Nästan som att hålla ett glas med iskuber på riktigt.

HD rumble-funktionen som är inbyggd i Joy-Con ger en spelupplevelse mer mer inlevelse än vad som är möjligt med enbart ljud och bild.

Avläs form, rörelse och avstånd

Den inbyggda IR-rörelsekameran i Joy-Con kan upptäcka former, rörelser och avstånd till objekt som fångas av kameran.

IR-kameran kan till exempel känna igen formen på spelarnas händer, som om du gör sten, sax eller påse. Det finns mängder av möjligheter som öppnas upp med den här funktionen.

Länka upp till åtta konsoler

Local Co-Op

Spela hemma tillsammans med dina vänner* och använd en tv som skärm.

*Fler handkontroller (säljs separat) kan behövas

Local wireless

Spelare kan synka upp till åtta Nintendo Switch-konsoler och spela med eller mot varandra i kompatibla spel.

Online multiplayer

Om du prenumererar på betaltjänsten för Nintendo Switch kan du spela med vänner och andra spelare från hela världen online. Prenumeranter kan även synka sina spelmöten via en dedikerad smartphone app, i vilken de även kan använda sig av röstchat under tiden de spelar.

Nintendo Switch Online

Specifikationer

Konsol - framsida

Console - Front

Konsol - baksida

Console - Back

Nintendo Switch dock - framsida

Nintendo Switch dock - Front

Nintendo Switch dock - baksida

Nintendo Switch dock - Back

Joy-Con grip - framsida

Joy-Con grip - Front

Joy-Con - framsida

Joy-Con - Front

Joy-Con - sida

Joy-Con - Side

Joy-Con - baksida

Joy-Con - Back

Joy-Con strap - framsida

Joy-Con strap - Front

Joy-Con strap - sida

Joy-Con strap - Side

HOME-menyn

Från HOME-Menyn kan du starta spel och ändra spelinställningar. Du kan även hantera din vänlista och användarkonton samt justera systeminställningar.

Funktioner i fokus

 • Nintendo Switch Online
  Nintendo Switch Online

  Tillgång till en mängd olika Nintendo Switch Online-tjänster, läs de senaste spelnyheterna och kontrollera status på din prenumeration.

 • News

  De senaste spelnyheterna kommer att skickas till Nintendo Switch.

 • Nintendo eShop
  Nintendo eShop

  Du kan köpa digitala versioner av spel via Nintendo eShop. Du kan också få mer information om spel, titta på reklam och trailers.

 • Album
  Album

  Här kan du titta på alla skärmdumpar du tagit under tiden du spelat. Du kan även lägga till egen text och lätt publicera dina bilder i sociala medier. DU kan även föra över bilder och videoklipp trådlöst till smarta enheter.


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige