nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter

Nintendo har något för alla typer av spelare på Gamescom 2019

Idag öppnas dörrarna till årets Gamescom-mässa i Köln, Tyskland, och spelare från hela världen ges möjlighet att lära sig mer om utannonserade spel som lanseras till Nintendo Switch under 2019. 

Läs mer

En ny säsong med mästerskap i Super Smash Bros. Ultimate och Splatoon 2 börjar i sommar!

Det första kvalet hålls på gamescom i augusti, och med det är det bekräftat att European Championships fortsätter under 2020.

Läs mer

Följ Nintendo på E3 2019

E3 närmar sig fort och Nintendo har avslöjat lite mer om sina planer.

Läs mer

Mer info om Luigi’s Mansion 3 med flera spel på årets gamescom!

Tisdagen den 20 augusti kommer Nintendo att visa upp en lång rad kommande spel till Nintendo Switch på spelmässan gamescom i Köln, Tyskland. Alla som är på plats på mässan kommer kunna testa ett flertal spel, men alla som är hemma kommer få mer djupgående information.

Läs mer

Mängder av spelnyheter

Kvällens Nintendo Direct visade upp en lång rad av spel till Nintendo Switch som släpps under 2019 och 2020. Vi har sammanfattningen!

Läs mer

E3 2019

Välkommen till E3-hubben, här hittar du all information om och från Nintendo på E3 2019.

Läs mer

Nintendo Switch Lite

Nintendo introducerar Nintendo Switch Lite, en kompakt och lätt konsol speciellt utformad för bärbart spelande.

Läs mer

Dubbel seger till Japan i Splatoon 2 och Super Smash Bros. Ultimate

Spelare från hela världen kom till Los Angeles för att göra upp och bevisa att de är de bästa i världen i tre specifika Nintendo Switch-spel. Världsmästare fick höja sina pokaler när finalerna i Super Mario Maker 2 Invitational 2019, Splatoon 2 World Championship 2019 och Super Smash Bros. Ultimate World Championship 2019 3v3 avslutats.

Läs mer

Stor sommartävling

Vi firar att sommaren är i antågande med en riktigt fin tävling där du kan vinna en Nintendo Switch - Pokémon Let's Go, Pikachu! Limited Edition och tre underbara spel.

Läs mer