fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter

Fånga Shiny Eternatus!

Från 1 oktober och fram till och med 17 november kan du få en Shiny Eternatus i Pokémon Sword eller Pokémon Shield.

Läs mer

Nytt Nintendo Direct i morgon tisdag den 13 september

I morgon sänds ett nytt Nintendo Direct som kommer att vara ungefär 40 minuter långt med fokus på de Nintendo Switch-spel som släpps i vinter.

Läs mer

Summering av dagens Splatoon 3 Direct

Idag sändes en 30 minuter lång Splatoon 3 Direct som avslöjade mer om Splatoon 3, som kommer till Nintendo Switch den 9 september i år. Missade du sändningen kan du se reprisen här.

Läs mer

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom kommer till Nintendo Switch den 12 maj 2023

I dagens Nintendo Direct-sändning avslöjade Nintendo ett flertal spel som släpps till Nintendo Switch i år och nästa år. Med i presentationen var avslöjandet av det officiella namnet och lanseringsdatumet för uppföljaren till The Legend of Zelda: Breath of the Wild, samt en ny trailer. Links nya äventyr, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, kommer till oss den 12 maj 2023 till Nintendo Switch.

Läs mer

Splatoon 3 släpps idag!

Välkommen till Splatlands, där du tävlar mot andra, kan klä dig riktigt snyggt, använda mäktiga vapen och måla in stora banor i finaste bläck. Ja, allt det där är en del av vardagen för Inklings och Octolings!

Läs mer

Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass - WAVE 2 kommer den 4. augusti!

Varva motorerna, den 4 augusti kommer åtta nya banor till Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass paid DLC for Nintendo Switch.

Läs mer

Tio tips som gör dig till ett Splatoon-proffs!

Splatoon 3 är här! Oavsett om du är en nykomling eller Splatoon-veteran har vi samlat några råd som kan komma väl till pass. Vi är Kaldemar och Sendou, två hängivna Splatoon-fans som vann de senaste två Splatoon 2 Nordic Championship-turneringarna. Här får du våra bästa råd för hur du tar dig ett (eller tio) steg närmare att bli ett riktigt Splatoon-proffs!

Läs mer

Demo för Splatoon 3: Splatfest World finns att ladda ned nu!

Splatoon 3 kommer till konsolerna i Nintendo Switch-familjen den 9 september, men redan nu kan du ladda ned en demoversion via Nintendo eShop och testa nyheter!

Läs mer

Bayonetta 3 frammanar mer kaos på Nintendo Switch

Bayonetta återvänder för hårresande action och strider som är större än livet i Bayonetta 3, som släpps till Nintendo Switch den 28 oktober.

Läs mer