nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter

Kvala till den nordiska Super Smash-finalen på Tekniska museet!

Den 13 april hålls den nordiska finalen i spelet Super Smash Bros. Ultimate på Tekniska museet i Stockholm. Två kvalomgångar har redan hållits och två kvalomgångar återstår. Nu till helgen hålls en av de kvarstående kvalomgångarna på Webhallen Sveavägen i Stockholm. 

Läs mer

Nytt Nintendo Labo-paket med unik VR-upplevelse för barn och familjer!

Upplev Nintendo Labo på ett helt nytt sätt med Nintendo Labo: VR Kit som släpps till Nintendo Switch den 12 april. Detta kit är en kombination av det digitala spelandet, fysisk innovation och VR-teknologi som ger en lättsam och tillgänglig Virtual Reality-upplevelse för barn och familjer.

Läs mer

Kom ihåg att registrera dina spel!

Nu är det snart två år sedan Nintendo Switch släpptes och hög tid att registrera releasespelen om du inte redan har gjort det.

Läs mer

Alliance Rogue är Europeiska mästare i Splatoon 2

Efter månader av stenhård träning och tävlande i Splatoon 2 möttes de tolv bästa europeiska lagen i Paris den 9 och 10 mars för att avgöra vem som var det bästa laget och mästare i Splatoon 2 European Championship 2018-2019.

Läs mer

European Smash Ball Team Cup

Älskar du och dina vänner Super Smash Bros. Ultimate och gillar att tävla? Då kan ni ta chansen att testa era ”skills” med siktet inställt på att bli Europas bästa lag!

Läs mer

Super Mario Maker 2 och The Legend of Zelda: Link’s Awakening kommer till Nintendo Switch

I gårdagens Nintendo Direct avslöjades bland annat att Super Mario Maker 2 och en modern, väldigt vacker version av The Legend of Zelda: Link’s Awakening släpps till Nintendo Switch i år. Det kommer dessutom ett helt nytt action-spel från PlatinumGames som går under namnet ASTRAL CHAIN och det släpps exklusivt till Nintendo Switch i år.

Läs mer

Europas bästa Splatoon 2-lag gör upp i helgen!

Imorgon är det dags för Europas tolv bästa och mäktigaste Splatoon 2-lag att göra upp i Splatoon 2 European Championship, som hålls i Paris den 10-11 mars.

Läs mer

Ny Pokémon Direct på onsdag

Den 27 februari kl 15:00 sänds ett ca 7 minuter långt Pokémon Direct.

Läs mer

Se årets första Nintendo Direct!

Nintendo Direct ikväll med start kl 23.00!

Läs mer