nintendo logo

  • Nyheter

Tre Nintendo 3DS-spel kommer som Nintendo Selects-titlar i juni!

Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo, Donkey Kong Country Returns 3D och Super Mario Maker for Nintendo 3DS blir Nintendo Selects-titlar.

Läs mer

Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System är på väg tillbaka

Miniversionen av den omåttligt populära retrokonsolen gör comeback i sommar.

Läs mer

Nintendo på E3

Nintendo återvänder till spelmässan E3 i juni för att visa upp sina spel.

Läs mer

I juli kan du resa till semesterön Kawawii Island i Go Vacation på Nintendo Switch!

Det är dags att resa till Kawawii Island! För med allt från fallskärmshoppning och beach volleyball till tennis och snöbollskrig bjuder semesterön  Kawawii på något för alla.

Läs mer

Nya detaljer om betaltjänsten Nintendo Switch Online

Nu har ny information avslöjats om Nintendos Switch online som kommer att dra igång i september. Om du går med i betaltjänsten för Nintendo Switch Online kommer du ha tillgång till en rad olika fördelar såsom onlinespelande och ett växande bibliotek av klassiska Nintendo-titlar.

Läs mer

Stor Splatoon 2-uppdatering med massor av nytt innehåll

Nu finns version 3.0.0 av Splatoon 2 att ladda ner. Denna nya uppdatering introducerar det utmanande "X Rank" för de absolut bästa spelarna i Ranked Battle. Dessutom ingår över 100 nya och återvändande föremål, vapen samt förbättringar och balanseringar av vapen. Vi får också återse Callie från de berömda Squid Sisters. 

Läs mer

Testa Mario Tennis Aces redan den första juni

Alla som ser fram emot Mario Tennis Aces som släpps den 22 juni kan nu också glädjas av att testa en demo av spelet redan den första juni, för då startar en Mario Tennis Aces-onlineturnering.

Läs mer

Fånga den legendariska Yveltal eller Xerneas

Ta chansen att låsa upp Xerneas i Pokémon Moon eller Pokémon Ultra Moon, eller Yveltal i Pokémon Sun eller Pokémon Ultra Sun.

Läs mer

Nintendo Labo Toy-Con Garage del 3

Del tre i miniserien Toy-Con Garage är här

Läs mer