nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter

Tävla i Splatoon 2 Nordics Championship den 29 september!

Lystring alla nordiska Inklings och Octolings! Samla era lag och gör er redo för kamp online!

Läs mer

Höjdpunkterna från nattens Nintendo Direct!

Nattens Nintendo Direct avslöjade bland annat att Blizzards otroligt populära spel Overwatch Legendary Edition kommer till Nintendo Switch. Vi fick också veta mer om kommande spel som The Legend of Zelda: Link’s Awakening, Luigi’s Mansion 3, Pokémon Sword och Pokémon Shield.

Läs mer

Mario Kart Tour kommer till iOS och Android den 25 september!

Den 25 september släpps Mario Kart Tour till mobiltelefoner och andra enheter med iOS och Android. Detta nya Mario Kart-spel tar sig lite bortom den berömda Mario Kart-banan Rainbow Road för här kommer det finnas speciella stadsbanor som inspirerats av verkliga platser som bland annat New York, Tokyo och Paris. Du kan spana denna teaser video och denna gameplay trailer för att se hur spelet styrs.

Läs mer

Ring Fit Adventure till Nintendo Switch den 18 oktober

Ett nytt äventyr släpps till Nintendo Switch den 18 oktober, men det är inte vilket äventyr som helst. Ring Fit Adventure är namnet och det använder sig av nya roliga tillbehör där dina fysiska rörelser blir kraftfulla rörelser i spelet. 

Läs mer

En ny Nintendo Direct vid midnatt!

En ny Nintendo Direct är på gång! Ikväll vid midnatt kl 24.00 börjar en Nintendo Direct som kommer att vara i ungefär 40 minuter. Fokus kommer att vara på Nintendo Switch-spel som släpps i år, bland annat Pokémon Sword, Pokémon Shield och Luigi’s Mansion 3.

Läs mer

Se det vinnande laget från Nintendo Live: Super Smash Bros. Ultimate – gamescom 2019 Invitational

Europa tävlar med ett lag av vinnare från Finland, Tyskland och Spanien i Super Smash Bros. Ultimate World Challenge Cup i Japan i oktober.

Läs mer

Ny sajt för dig som vill tävla i Super Smash Bros. Ultimate

Nu finns en ny sajt för alla som vill hitta turneringar i Super Smash Bros. Ultimate. Oavsett om du är nybörjare eller veteran så är Super Smash Bros. Ultimate Tournament Portal perfekt för dig som vill hitta nya turneringar i Europa. Att vara med på en turnering handlar trots allt inte bara om att vinna eller förlora utan också att träffa likasinnade, bli en bättre spelare samt bara njuta av multiplayer på hög nivå.

Läs mer

Service/supporttekniker sökes för heltidstjänst

Bergsala AB, med huvudkontor i Kungsbacka, innehar sedan 1981 generalagenturen för Nintendo på den nordiska och baltiska marknaden och är därmed Nintendos äldsta exportkund. På den danska, norska och finska marknaden hanteras försäljningen av de helägda dotterbolagen Bergsala A/S, med kontor i Köpenhamn, Bergsala AS, med kontor i Oslo och Oy Bergsala AB med kontor i Helsingfors. Bergsala AB ingår ihop med flera andra bolag i koncernen Bergsala Holding AB som omsätter ca 1 miljard SEK.

Läs mer

Nintendo har något för alla typer av spelare på Gamescom 2019

Idag öppnas dörrarna till årets Gamescom-mässa i Köln, Tyskland, och spelare från hela världen ges möjlighet att lära sig mer om utannonserade spel som lanseras till Nintendo Switch under 2019. 

Läs mer