nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter

SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL — GOLD släpps den 14 februari

 Vad händer när genrerna fantasy, komedi och high-tech kolliderar med varandra? Det kan du upptäcka i det smaskiga spelet SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL — GOLD, ett unikt RPG från LEVEL-5, som kommer till Nintendo Switch den 14 februari, 2020.

Läs mer

Terry Bogard från Fatal Fury hakar på i Super Smash Bros. Ultimate

Kämpen av kämpar har anlänt! För första gången någonsin kommer Terry Bogard, The Legendary Wolf, från Fatal Fury-spelen, in i striden som spelbar fighter i Super Smash Bros. Ultimate till Nintendo Switch.

Läs mer

Utmana din hjärna i januari för då släpps Dr Kawashima’s Brain Training for Nintendo Switch

Den tredje januari nästa år kan du börja utmana din hjärna på olika sätt i Dr Kawashima’s Brain Training for Nintendo Switch. Prova helt nya övningar, som använder IR-kameran som finns i höger Joy-Con, och träna också med klassiska övningar som du känner igen från tidigare Brain Training-spel. Du kan spela med en stylus eller med ditt finger.

Läs mer

Ta med din Pokémon-favorit på en promenad med Poké Ball Plus

Läs mer

Vinn Luigi's Mansion 3 och en exklusiv självlysande låda för spelet.

Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att besöka vår facebok-sida, gilla tävlingen och kommentera inlägget med minst en emoji som du förknippar med halloween, så är du med i tävlingen!

Läs mer

Fler än 10 miljoner Nintendo Switch har sålts i Europa!

Konsolerna i Nintendo Switch-familjen har nått en ny milstolpe! Nintendo Switch Lite har tillsammans med Nintendo Switch sålts i över 10 miljoner exemplar i Europa.

Läs mer

Nordisk final i Splatoon 2 European Championship

Vilket lag kommer vinna den Nordiska finalen i Splatoon 2 den 7 december?

Läs mer

Europas bästa spelare i Super Smash Bros. Ultimate gör upp!

Nintendo letar just nu efter de allra bästa europeiska lagen i Super Smash Bros. Ultimate. Turneringen går under namnet European Team Cup 2019-2020 och avslutas med en stor final där kontinentens vinnare kommer att krönas.

Läs mer

Tävla i Splatoon 2 Nordics Championship den 29 september!

Lystring alla nordiska Inklings och Octolings! Samla era lag och gör er redo för kamp online!

Läs mer