nintendo logo

  • Nyheter

Skapa, spela och upptäck med Nintendo Labo!

Två Nintendo Labo-kit, The Variety Kit och The Robot Kit, släpps den 27 april över hela Europa och är ett nytt sätt att spela, skapa och upptäcka saker på. Allt du behöver är en Nintendo Switch och ett Nintendo Labo-paket.

Läs mer

New Nintendo 2DS XL Pikachu Edition släpps i Europa den 26 januari 2018

Den 26 januari 2018 kommer New Nintendo 2DS XL Pikachu Edition att släppas i Europa. Utöver den hårdvaran släpps, samma dag, också klassiska spelet Pokémon Crystal, dels i en limiterad boxad version* samt på Nintendo eShop.

Läs mer

The Game Awards

Fina utmärkelser och nytt innehåll till The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Läs mer

Nytt Nintendo Direct Mini att spana in!

Nintendo släppte idag en ny Nintendo Direct Mini-presentation med fokus på ett urval av första- och andra-parts-titlar som kommer att komma till Nintendo Switch tidigt 2018.

Läs mer

#NordicSwitchmas

Ta del av hur andra spelar Nintendo Switch och dela med dig av dina favoritställen.

Läs mer

Årets familjevänliga julklappstips

Om du letar efter det perfekta spelet till en ung Nintendo-fantast, eller ett Nintendo-fan som är ung till sinnet så behöver du inte leta längre. Vi har den ultimata listan över familjevänliga spel för Nintendo Switch och Nintendo 3DS.

Läs mer

2017 - Ett riktigt succéår för Nintendo

Nintendo Switch släpptes den 3 mars i år och nu när året börjar närma sig sitt slut och konsolen varit ute på marknaden i knappt tio månader finns det egentligen bara ett ord som kan beskriva dess framgång. Nämligen: Succé!!

Läs mer

10 miljoner Nintendo Switch har sålts världen över!

Nintendo Switch släpptes i mars i år, men har redan sålts i över tio miljoner exemplar världen över. Detta redan innan julhandeln kommit in i sin viktigaste fas.

Läs mer

Julpyssla med Nintendo

Nu närmar sig årets slut med stormsteg och det börjar bli dags att förbereda inför julens ankomst. Det ska ju både sättas upp adventsljusstakar, kokas knäck och dekoreras med allsköns julprydnader. Men visst är det lite tråkigt med samma gamla tomtar varje år? Vad sägs till exempel om att göra dina egna juldekorationer med Nintendo-tema? 

Läs mer