nintendo logo

  • Nyheter

Nytt spelläge till Super Mario Odyssey

Idag släpptes en uppdatering till Super Mario Odyssey som lägger till det helt nya spelläget Luigi's Balloon World.

Läs mer

Ny Splatfest i Splatoon 2!

En ny Splatfest för Splatoon 2 står på menyn lördagen den 10 februari

Läs mer

Nytt Nintendo Direct Mini att spana in!

Nintendo släppte idag en ny Nintendo Direct Mini-presentation med fokus på ett urval av första- och andra-parts-titlar som kommer att komma till Nintendo Switch tidigt 2018.

Läs mer

Fler sätt att skapa, spela och upptäcka med Nintendo Labo

För inte så länge sedan avslöjade Nintendo att Nintendo Labo kommer till Nintendo Switch den 27 april. Idag kan vi avslöja ytterligare något spännande om Nintendo Labo.

Läs mer

Fånga den legendariska Palkia eller Dialga

Ta chansen att låsa upp Dialga i Pokémon Moon eller Pokémon Ultra Moon, eller Palkia i Pokémon Sun eller Pokémon Ultra Sun.

Läs mer

2017 - Ett riktigt succéår för Nintendo

Nintendo Switch släpptes den 3 mars i år och nu när året börjar närma sig sitt slut och konsolen varit ute på marknaden i knappt tio månader finns det egentligen bara ett ord som kan beskriva dess framgång. Nämligen: Succé!!

Läs mer

Vinn en Nintendo Classic Mini: SNES

Vi har en ny Facebook-tävling på gång! Vinn en Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System och res tillbaks till 90-talets tidlösa klassiker!

Läs mer

Skapa, spela och upptäck med Nintendo Labo!

Två Nintendo Labo-kit, The Variety Kit och The Robot Kit, släpps den 27 april över hela Europa och är ett nytt sätt att spela, skapa och upptäcka saker på. Allt du behöver är en Nintendo Switch och ett Nintendo Labo-paket.

Läs mer

New Nintendo 2DS XL Pikachu Edition släpps i Europa den 26 januari 2018

Den 26 januari 2018 kommer New Nintendo 2DS XL Pikachu Edition att släppas i Europa. Utöver den hårdvaran släpps, samma dag, också klassiska spelet Pokémon Crystal, dels i en limiterad boxad version* samt på Nintendo eShop.

Läs mer