fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter

Kirby and the Forgotten Land släpps den 25 mars

Häng med vår kraftfulla och söta hjälte Kirby i spelet Kirby and the Forgotten Land. Där får han nya förmågor i ett färgstarkt 3D-plattformsäventyr till konsolerna i Nintendo Switch-familjen. Räkna med underverk, vildvuxna landskap och Waddle Dees. Spelet lanseras redan den 25 mars 2022!

Läs mer

Facebooktävling andra advent

Nu har du chansen att vinna ett Just Dance 2022 i vår facebook-tävling.

Läs mer

Ladda ned demo för Big Brain Academy: Brain VS. Brain!

Nu finns en demo för Big Brain Academy: Brain vs. Brain att ladda ned från Nintendo eShop för alla som har en Nintendo Switch. Detta partyspel är perfekt för flera spelare samtidigt och det kommer du också märka när du testar demoversionen. Tillsammans med andra spelare kan du testa dina färdigheter och snabbtänkthet i demon och ha otroligt kul på samma gång.

Läs mer

Facebooktävling fjärde advent

Nu har du chansen att vinna en instax mini Link Smartphone Printer med tillhörande silikonfodral i Pikachu-design från FujiFilm!

Läs mer

Årets julklappstips från Nintendo

Osäker på vad du ska lägga under granen? Vi hjälper dig hitta rätt spel!

Läs mer

Animal Crossing: New Horizons Direct den 15 oktober

Snart blir Animal Crossing: New Horizons en ännu härligare upplevelse! Dels en uppdatering med roliga upplevelser och dels ett DLC som släpps den 5 november! Spana gärna in Animal Crossing: New Horizons Direct för att ta reda på allt som är på gång:

Läs mer

Facebooktävling tredje advent

Nu har du chansen att vinna ett Super Mario 64™ frågeteckenblock från LEGO® i vår facebook-tävling.

Läs mer

Summering av det senaste Nintendo Direct!

Nintendo Switch-ägare har ett riktigt bra år att se fram emot! I den senaste Nintendo Direct-sändningen visade Nintendo upp ett brett utbud av spel som kommer till konsolen i år och under 2022.

Läs mer