fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter

Spela Mario Kart 8 Deluxe under hela juni

Varje onsdag under juni månad kör vi Mario Kart 8 Deluxe online. Det är öppet för alla att delta och fokus ligger på att ha roligt. Det finns ingen vinst till vinnaren, förutom äran förstås. Se spelschemat nedanför. Efter varje turnering publicerar vi en leaderboard här.

Läs mer

Harvest Moon: One World kommer till Nintendo Switch i år

Ett helt nytt sätt att utforska världen i Harvest Moon

Läs mer

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise släpps till Nintendo Switch den 10 juli

Läs mer

Viktigaste sakerna att ha koll på när du ska spela Animal Crossing: New Horizons med vänner

Det finns mycket kul att göra i Animal Crossing: New Horizons och det är dessutom nästan alltid bättre att göra det tillsammans med vänner! Oavsett om du besöker någon annans ö eller bjuder in dem till din så finns det många saker ni kan göra tillsammans. Här är några tips från oss för att komma igång!

Läs mer

Spela Mario Kart 8 Deluxe med oss under hela maj!

Varje onsdag under maj månad tänker vi spela Mario Kart 8 Deluxe online. Det är öppet för alla att delta och fokus ligger på att ha roligt. Det finns ingen vinst till vinnaren, förutom äran förstås. Se spelschemat nedanför. Efter varje turnering publicerar vi en leaderboard här och på vår Instagram och Facebook-sida.

Läs mer

Viktig information angående Nintendo Account

Uppdatering angående de senaste händelserna där Nintendo Account-användare kan ha drabbats av obehöriga intrång.

Läs mer

Paper Mario: The Origami King

Häng med Prinsessan Peach, Mario och Luigi till kungarikets origamifestival när Paper Mario: The Origami King släpps exklusivt till Nintendo Switch den 17 juli. Dock finns det en liten hake… Prinsessan Peach har inte riktigt varit sig själv på sistone. För att förstå vad vi menar kan du spana in hennes mystiska beteende trailern.

Läs mer

Demoversion av Splatoon 2 finns att ladda ned mellan den 30 april och 6 maj

Över 9 miljoner Splatoon-ägare världen över har deltagit i Turf War battles och Splatfests i Splatoon 2 till Nintendo Switch. Skulle du ha missat detta är det dock inte försent att börja!

Läs mer

Fira Mario Kart 8 Deluxe med oss!

Mario Kart 8 Deluxe fyller tre år på tisdag den 28 april, det firar vi med att spela online!

Läs mer