fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Nya spel

Sök/filtrera

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD
Släpptes ursprungligen 2011 till Wii och skildrar den tidigaste berättelsen i seriens tidslinje, bland annat om skapandet av själva Master Sword.
Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin
I den här äventyrliga uppföljaren, till spelet som släpptes till Nintendo 3DS, kan du bli vän med flera av de ikoniska monstren från Monster Hunter-serien.
Mario Golf: Super Rush
Det är dags att damma av golfklubborna och ge dig ut på golfbanan tillsammans med kända karaktärer från Mushroom Kingdom.
DC Super Hero Girls: Teen Power
Hjälp DC Super Hero Girls att rädda Metropolis!
Miitopia
Använd Mii-karaktärer och skapa ditt eget personliga äventyr.
New Pokémon Snap
New Pokémon Snap är ett helt nytt äventyr till Nintendo Switch som tagit sin inspiration från det klassiska Nintendo 64-spelet Pokémon Snap.
Story of Seasons: Pioneers of Olive Town
Det nya STORY OF SEASONS-spelet slår rot i Nintendo Switch! Den här efterlängtade delen i den unika bond-/livssimulatorserien ger dig mer frihet än någonsin tidigare! Bli en sann...
Monster Hunter Rise
Kämpa mot vidunderliga monster och använd dina belöningar för att bygga ett stort och mäktigt förråd av episka vapen och rustningar.
Balan Wonderworld
Välkommen till BALAN WONDERWORLD, en otrolig actionspäckad show som inte liknar något du sett förut! Med över 80 olika dräkter bjuds det på mer nöje än du någonsin kan ana!
Monster Hunter Rise - Collector's Edition
Kämpa mot vidunderliga monster och använd dina belöningar för att bygga ett stort och mäktigt förråd av episka vapen och rustningar.
Hades
Utmana dödsguden och slå dig fri från underjorden
Harvest Moon: One World
Pröva på livet som bonde och utforska dessutom en hel värld full av både nya och bekanta ansikten, unika byar och äventyrliga utmaningar samtidigt som du tar hand om din allt...