nintendo logo

  • Support

Nintendo Switch - LAN-läge

Nintendo Switch har stöd för LAN-spelande vilket innebär att flera Nintendo Switch-enheter kan kopplas samman i ett lokalt nätverk via en trådad anslutning. För att komma igång med LAN-spelande följ nedanstående steg.

Läs mer

Nintendo Switch - Datahantering

Här följer en introduktion till de datatyper som kan sparas på Nintendo Switch och de olika sätten du kan hantera dessa data på.

Läs mer

Nintendo Switch - Vanliga frågor och svar

Svar på vanliga frågor rörande Nintendo Switch

Läs mer

Miiverse stänger ner

Miiverse startades 2012 i samband med lanseringen av Wii U med målet att vi ville skapa en plats för användare där de kunde dela med sig av sina tankar kring spel med andra. 

Läs mer

Nintendo Switch - microSD-kort

Nerladdade program och skärmbilder kan sparas på ett microSD-kort (säljs separat). Vi rekommenderar användning av microSD-kort om utrymmet i konsolens systemminne börjar ta slut och du vill ladda ner program från Nintendo eShop.

Läs mer

Nintendo Switch - Handkontroller

Du kan spela i Nintendo Switch-konsolens tre olika spellägen med de mångsidiga Joy-Con-handkontrollerna eller Nintendo Switch Pro Controller (säljs separat).

Läs mer

Nintendo Switch - Så här laddar du

Du kommer att behöva ladda konsolen, Joy-Con-handkontrollerna och Pro Controller för att kunna använda dem.

Läs mer

Nintendo Switch - Återställa fabriksinställningar

Återställning av fabriksinställningar innebär att alla data på Nintendo Switch-konsolen raderas och att den återställs till det tillstånd den var i när du köpte den.

Läs mer

Nintendo Switch - Spellägen

Nintendo Switch använder tre olika spellägen som du kan växla mellan när du vill. Det här är en kort introduktion till var och ett av de tre olika spellägena.

Läs mer