Skip to main content

Upphovsrätt

Allt innehåll på den här webbplatsen (artiklar, artwork, skärmdumpar, grafik, logotyper, filmer och media filer) tillhör Nintendo, bortsett material som ägs av tredjepart, och skyddas av svenska och internationella lagar som reglerar upphovsrätt och immateriella rättigheter.

Allt innehåll på denna webbplats, inklusive artiklar, artwork, skärmbilder, grafik, logotyper, filmer och andra filer, får inte användas på någon annan webbplats, publikation, offentligt framträdande eller i samband med någon produkt eller tjänst som är inte Nintendos. Material på webbplatsen får inte användas på ett sätt som kan orsaka förvirring bland kunder, på något sätt som nedvärderar eller misskrediterar Nintendo, eller på något sätt som annars är exploaterande i kommersiellt syfte eller som på annat sätt kränker Nintendos immateriella rättigheter.

Kan jag be om lov att använda material?

Vi har tyvärr ingen möjlighet att hantera förfrågningar om att använda någon form av material som publicerats på denna sida eftersom vi (Bergsala AB) inte själva äger rätt till materialet. Istället hänvisar vi till respektive ägare.

Nintendo och tredjepart

Ett flertal av de spel som är omskrivna på den här webbplatsen är helt, eller delvis ägda av andra företag än Nintendo. Alla rättigheter för material rörande dessa spel tillhör respektive ägare.

Nintendo respekterar andras immateriella rättigheter och ber andra att göra det samma. I enlighet med Digital Millennium Copyright Act (DMCA) i USA, Electronic Commerce Directive (2000/31/EC) i EU, och andra liknande lagar har Nintendo upprättat ett policy för hur ärenden ska hanteras när någon inkräktat på Nintendos immateriella rättigheter. Denna policy innebär bland annat att Nintendo kan komma att avsluta användarkonton om misstankar om upphovsrättsbrott förekommer.


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige