Skip to main content

ARMS

System
  • Nintendo Switch
Lanseringsdatum
  • 16 juni, 2017
Spelsätt om stöds

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antal spelare
  • Upp till 4 spelare
Rekommenderad åldersgräns
images/_infrastructure/pegi/pegi_12.png
Genre
  • Fajting
Utgivare
  • Nintendo
Utvecklare
  • Nintendo
Språk
  • Engelska
  • © 2017 Nintendo.
Det första fajtingspelet i sitt slag!

I fajtingspelet Arms utövar du en ny kampsport där du boxas med en form av väldigt flexibla teleskoparmar. Armarna gör att spelet blir en blandning av boxning och skytte. Det gäller att träffa i prick och att vara lite finurlig. I takt med att du spelar detta med dina vänner kommer du att upptäcka att ARMS har ett djup du aldrig anat från början. Spela mot datorn eller en vän. Du kan också spela det online eller lokalt.

Använd rörelsekontroll eller knappar för att fajtas - Greppa dina Joy-Con och använda de smidiga rörelsekontrollerna i dem för att överlista dina motståndare. Skicka iväg kluriga slag när du hittar en öppning. Se också till att ducka eller blockera din motståndares slag. Allt händer i ett rasande tempo och det gäller att vara både smart och uthållig! Om du hellre vill spela på ett mer traditionellt sätt så funkar det bra att också använda knapparna för att slåss med. 

Välj från en stor grupp av kämpar – Välj bland stentuffa kämpar som Ribbon Girl, Master Mummy, Spring Man, Ninjara, Mechanica med flera! Varje kämpe i Arms har sin egen personlighet med sina egna förmågor. Utrusta dem med olika uppsättningar av armar för att kunna göra olika typer av attacker och slag. Det är upp till dig att lära känna de olika karaktärernas stil för att till slut kunna bemästra dem till fullo.

Kämpa på arenor med unika hinder – Det finns många olika banor med olika förutsättningar. Vad sägs till exempel om att slunga iväg dina slag runt eller igenom vätskefyllda pelare i ett läskigt laboratorium eller uppleva episka luftstrider på en bana full av trampoliner?

Välj dina vapen med eftertanke! – Varje vapen har sin egen unika förmåga. Vissa är långsamma och gör tonvis med skada medan andra är blixtsnabba men kräver kombinationer för att fungera optimalt. Det är helt upp till dig att hitta de vapen som passar för just dig och din spelstil.

Versus Fight: Reglerna är enkla. Knocka din motståndare och du har vunnit matchen. Samla dina vänner eller tävla mot datorn.

Versus Team Fight: I det här spelläget där ni spelar två mot två sitter du fast med din partner med ett rep. Om din medspelare blir träffad finns det alltså risk att även du dras med i fallet. Se också upp så att du inte själv råkar träffa din medspelare.

Ännu fler spellägen - Dunka in din motspelare i basketkorgen, slå din motspelare i ansiktet med en exploderande boll, eller försök besegra 100 fiender som kommer i vågor med ökande svårighetsgrad.

Kostnadsfria uppdateringar -Det kommer komma många uppdateringar till ARMS utan extra kostnad som kommer lägga till nya kämpar, banor och vapen i spelet.

I den första uppdateringen som släpptes i juli 2017 ingick den spelbara karaktären Max Brass, tre nya armar, det nya spelläget Hedlok Scramble och den nya banan Sky Arena.


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige