Skip to main content

Balan Wonderworld

System
  • Nintendo Switch
Lanseringsdatum
  • 26 mars, 2021
Spelsätt om stöds

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antal spelare
  • Upp till 2 spelare
Rekommenderad åldersgräns
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Genre
  • Action
    Plattform
Utgivare
  • Square Enix
Språk
  • Engelska
  • © 2020 SQUARE ENIX CO., LTD. All Rights Reserved
Välkommen till BALAN WONDERWORLD, en otrolig actionspäckad show som inte liknar något du sett förut! Med över 80 olika dräkter bjuds det på mer nöje än du någonsin kan ana!

BALAN WONDERWORLD är ett spännande actionplattformsspel som kretsar kring en teater. Anta rollen som Emma eller Leo och använd massor av färgstarka dräkter med alla möjliga häftiga specialförmågor medan mystiska Balan vägleder dig genom den märkliga fantasivärlden Wonderworld, där minnen och platser från verkligheten varvas med det som människor håller varmast om hjärtat.

Tolv olika berättelser med unika teman och vändningar väntar våra hjältar i denna magiska värld. Utforska varenda vinkel och vrå av de stora banorna och se upp för fällor längs vägen medan du går till botten med de gripande historierna.

Utvalt innehåll

Wonderworld finns i folks hjärtan och fantasi

Berättelsen utspelar sig i den märkliga magiska världen Wonderworld: en plats där glada och positiva minnen blandas med oro och negativitet.

Ledda av den mystiska clownen Balan ger sig Leo och Emma ut på varsitt äventyr genom Wonderworld för att hitta vad de håller högst i livet.

För att återvända till verkligheten måste de först återställa balansen i sina hjärtan.

Med över 80 olika dräkter blir spelet aldrig tråkigt

Showens stjärnor kan låna över 80 olika coola dräkter från Wonderworlds invånare för att få tillgång till massor av olika krafter.

Krossa fiender, sväva i luften, stoppa tiden eller vrid och vänd på saker som du vill – varje dräkt ger dig massor av nya möjligheter!

Två legendariska spelskapare återförenas

Square-Enix förmåga att leverera suveräna berättelser kombineras här med fartfylld action signerad den legendariska Yuji Naka.

För första gången på 20 år samarbetar äntligen Yuji Naka och Naoto Oshima på nytt i teamet BALAN COMPANY, med målet att förena förstklassig action med enastående video- och musikproduktion.

Lokalt samarbetsläge för 2 spelare

Ta det magiska äventyret till nya höjder genom att spela med en vän! I det lokala samarbetsläget styr den ena spelaren Leo medan den andra styr Emma. Kombinera olika dräkters förmågor och samarbeta för att öppna upp helt nya vägar och platser i Wonderworld!


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige