Skip to main content

Bayonetta 2

System
  • Nintendo Switch
Lanseringsdatum
  • 16 februari, 2018
Spelsätt om stöds

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antal spelare
  • Upp till 2 spelare
Rekommenderad åldersgräns
images/_infrastructure/pegi/pegi_18.png
Genre
  • Action
Utgivare
  • Nintendo
Utvecklare
  • PlatinumGames
Språk
  • Engelska
  • © SEGA Published by Nintendo / © 2014-2018 Nintendo © SEGA Published by Nintendo
Om du vill andas ut eller blunda i Bayonetta 2 är det bäst att du stänger av spelet, för det finns det ingen tid för det medan häxan är igång och röjer bland både demoner och änglar!

I den här klimatiska uppföljaren till det kritikerrosade actionspelet Bayonetta måste spelarna hålla sig på tå från början till slut. Spelet är fyllt med fängslande strider och underbara mellansekvenser, och det bjuds på action som ger begreppet "intensivt" en ny innebörd!

Slåss på ovansidan av ett jetplan när det flyger fram över en stad. Visa vad du går för när du nedkämpar ett gigantiskt änglamonster med en dödlig piskliknande arm ovanpå ett tåg som rusar fram. Och bekämpa en demonisk drake på väg upp längs en skyskrapa 

Häxan är tillbaka

Sprungen ur en förbjuden förening mellan Lumen Sages och Umbra-häxorna, reser den mäktiga häxan Bayonetta från det avlägsna förflutna fram till idag. Med sin graciösa kampstil och makalösa magiska krafter fängslar och skrämmer hon sina motståndare i deras sista ögonblick.

Beväpnad med dödliga vapen och förmågor får Bayonetta sina fiender att tappa hakan inför hennes drag och tortyrattacker. Med hjälp av magi och förmågan som heter Umbran Climax, tillkallar Bayonetta demoniska monster som leverera mäktiga attacker gång på gång.

Spela på ditt sätt

Välj mellan klassiska och pek-spelstilar. De klassiska kontrollerna representerar det tekniska kontrollschemat som är unikt för Bayonetta, ett hyllat kontrollschema som fans av originalspelet älskar och alla actionspelsfans kommer att njuta av. Pek-kontrollerna, å andra sidan, erbjuder en mer bekväm spelstil för de som inte är bekanta med actionspel eller helt enkelt letar efter ett nytt sätt att spela actionspel. Spelare kan använda Nintendo Switch-pekskärmen för att enkelt styra Bayonetta när hon rör på  sig, attackerar och undviker fiender.

Bayonettas långvariga vän och kollega Umbra-häxan, Jeanne, hjälper Bayonetta att utföra kombinationsattacker och ger fienderna ordentligt med stryk. Du kan till och med ta med dig all action och spela när som helst och var som helst.

Exklusivt för Nintendo Switch-versionen

Slå dig samman med en vän – oavsett om det är i rummet eller över hela världen – för att slåss genom vågor av fiender i det lokala och online-multiplayer-läget Tag Climax. Välj från en rad kraftfulla karaktärer och ge änglar och demoner en fajt som är lika brutal som vacker.

Genom att använda en kompatibel amiibo (säljs separat) kan du låsa upp kläder med Nintendo-tema som Bayonetta kan bära, vapen att använda och mer!


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige