Skip to main content

Bravely Default II

System
  • Nintendo Switch
Lanseringsdatum
  • 26 februari, 2021
Spelsätt om stöds

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antal spelare
  • En spelare
Rekommenderad åldersgräns
images/_infrastructure/pegi/pegi_12.png
Genre
  • Rollspel
Utgivare
  • Nintendo
Utvecklare
  • Square Enix
Språk
  • Engelska
  • © 2020 SQUARE ENIX CO., LTD. All rights reserved.
Fyra hjältar, fyra kristaller - ett magnifikt äventyr! Teamet bakom Bravely Series och OCTOPATH TRAVELER är tillbaka med BRAVELY DEFAULT II.

Se fram emot en spännande ny historia, en helt ny värld och nya Heroes of Light i denna uppföljare till BRAVELY DEFAULT.

Fyra hjältar förbereder sig för livets resa i detta fantastiska och engagerande rollspel-äventyr från Square Enix, skaparna av Final Fantasy-serien. Spelet innehåller musik från Revo (Sound Horizon / Linked Horizon).

Du leder ditt Heroes of Light-team på en resa genom fem riken för att återföra kristallerna till deras rättmätiga hem efter att de har blivit stulna. Du använder så kallade Asterisker för att låsa upp yrken och förmågor som gör att du kan bekämpa monster från hela världen, och kom ihåg att använda kommandona "Brave" och "Default" för att finjustera balansen mellan risk och belöning!

Världen är i kris. Översvämningar, stigande temperaturer, naturkatastrofer - stöld av kristaller hotar allt liv. Det finns dock hopp i form av Heroes of Light, som består av fyra fantastiska krigare som kan få elementen tillbaka i rätt balans.

Huvudpersonen Seth reser med sina kamrater, Gloria, Elvis och Adelle, genom det livliga landet Excillant. Använd teamets kombinerade krafter för att besegra ondingarna som stal kristallerna och kväva kaoset som hotar att riva isär landet.

Med Brave & Default-systemet får du som spelare möjlighet att gå all-in på attacker på bekostnad av framtida rundor eller ta en defensiv position för att spara rundor för senare användning. Du måste hitta en balans mellan att spela säkert och ta risker för att besegra det stora utbudet av fiender du möter.

Genom att besegra fiender som går under namnet Asterisk-bärare, kommer hjältarna att få Asterisker, som gör det möjligt för dem att byta yrke. Genom att använda rätt kombinationer av yrken kan du vända strider till din fördel. Några av de yrken som kan du få i spelet är den mäktiga Vanguard, White Mage, Bard, Beastmaster och Gambler med flera.

Asterisker är de magiska föremålen som ger ditt team tillgång till nya yrken. Du måste samla dem och anpassa ditt team för att skapa det ultimata stridslaget. Utforska det frodiga landskapet i Excillant, prata med dess nyckfulla invånare och bli sanna hjältar!

  • En kostnadfri demo av BRAVELY DEFAULT II finns tillgänglig i Nintendo eShop.

Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige