Skip to main content

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise

System
 • Nintendo Switch
Lanseringsdatum
 • 7 oktober, 2020
Spelsätt om stöds

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antal spelare
 • En spelare
Rekommenderad åldersgräns
images/_infrastructure/pegi/pegi_16.png
Genre
 • Action
  Äventyr
Utgivare
 • Rising Star Games
Utvecklare
 • Toybox
Språk
 • Engelska
Upplev en unik berättelse och följ med tillbaka i tiden till den fiktiva staden Le Carré i New Orleans och avslöja mysterierna som finns begravda i den en gång så fredliga staden.

Frön gror, rötter greppar tag, träd växer och lägger sin omgivning i skugga. Men även då ljuset lyser på marken runt trädet förblir rötterna och de slingrar sig allt djupare ner i den mörka jorden ... och en ny historia tar sin början igen.

Gräv djupt och hitta den ondska som gömmer sig under den till synes oskyldiga staden i Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise som släpps exklusivt till Nintendo Switch.

NSwitch DeadlyPremontion2ABlessingInDisguise 18
NSwitch DeadlyPremontion2ABlessingInDisguise 20

Två olika fall, men bara ett mysterium

Boston, år 2019. FBI-agenterna Aaliyah Davis och Simon Jones kikar på ett fall som alla trodde var löst, befinner sig utanför dörren till en person som är av intresse för utredningen. Rapporter om några få saknade kroppar intresserar normalt inte FBI, men något i det här fallet är mer än mystiskt....

Trots att de egentligen inte har tillräckligt med ledtrådar för att fortsätta, hoppas de båda att rätt frågor till den här personen. Rätt frågor i det här fallet är frågor om ”det röda trädet" och kanske kan svaren få dem någonstans. Men som man säger, var noga med vad du önskar - vissa fall borde kanske inte öppnas igen?

Separator black

Louisiana, år 2005. En serie märkliga mord har vänt upp och ner på den lilla och tidigare så lugna staden Le Carré och FBI skickar en av sina unga rekryter, specialagenten Francis York Morgan, för att undersöka morden. Han får snart sällskap av sheriffens dotter, som märkligt nog verkar betydligt äldre än hon ser ut, och tillsammans ger de sig av för att hitta sanningen.

På ytan verkar den fridfulla staden och dess snälla invånare ofarliga, men ett mörker växer under staden och när olyckorna blir allt fler måste Morgan hitta de ansvariga innan staden sväljer honom också ...

TRUE DETECTIVES

Francis York Morgan
Francis York Morgan

Synnerligen klarsynt, exceptionellt atletisk och skicklig på gärningsmannaprofilering gör Special Agent Morgan till en tillgång på FBI, även om hans excentricitet ibland får andra att ifrågasätta hans färdigheter. Tack och lov betyder hans förmåga att avskilja sig från den verkliga världen att även de mest skrämmande brottsplatserna bara är ännu ett annat pussel för honom att lösa.

Patricia Woods

Bor i Le Carré med sin far, den lokala sheriffen. Även om hon är ung, är hon synnerligen smart och agerar mycket äldre än hon faktiskt är. Hennes vuxenliknande tal och brist på rädsla imponerar på Special Agent Morgan, och hon utser sig snabbt till hans kollega i utredningen av stadens pågående mord.

Patricia Woods
Aaliyah Davis
Aaliyah Davis

En FBI-utredare med ett bra öga för observation och hon anses vara mycket skicklig bland sina kollegor. Tyvärr kan hon också uppfattas som oförskämd och lite väl tävlingsinriktad när hon förhör folk. Hon tror att hennes nuvarande fall döljer en olöst hemlighet och kanske något värre ...

Simon Jones

Låt inte det yttre lura dig. Trots att han ibland uppfattas som något slapp så var Jones en gång en av de mest intensiva och ökända utredarna på FBI. Han är eftertänksam, oerhört kapabel och en kraftfull personlighet som kan få misstänkta att börja prata.

Simon Jones

 

Separator black

Din framtid är ditt förflutna

Spelet utspelar sig både nio år efter och fem år före det ursprungliga spelet. Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise innehåller inte bara en, utan två huvudpersoner. Led dem och låt dem upptäcka en häpnadsväckande sanning som kommer att skicka båda till randen av galenskap.

CI NSwitch DeadlyPremonition2 Portrait1 CMM big
NSwitch DeadlyPremontion2ABlessingInDisguise 17
I nutiden tar du upp och reder ut ett kallt fall som specialagent Davis. Använd dig av förhör, hitta bevis och granska vittnesmål för att avslöja länge begravda hemligheter.
CI NSwitch DeadlyPremonition2 Portrait1 CMM big
NSwitch DeadlyPremontion2ABlessingInDisguise 17
I dåtiden tar du hjälp av specialagent Morgan för att undersöka några brutala mord. Utforska Le Carré till fots eller via skateboard, interagera med medborgarna, avslöja ledtrådar och använd dig av voodoo för att upptäcka den mörkare sidan av denna till synes fredliga stad ...

Separator black

Tid att avvara

Staden Le Carré erbjuder mer än bara ett fall för specialagent Morgan att lösa. Från ditt hotell Casa Pineapple kan du ta emot förfrågningar från lokalbefolkningen som kanske också kan hjälpa dig i din jakt på mördaren.

Alternativt kan du spendera tid på att njuta av några lokala tidsfördriv:

 • Bowling: Gå till Bar Alexus och bowla. Visa stadens invånare vem som kan det här med bowling!
 • Kasta smörgås: Omfamna lugnet och se hur långt du kan få en flat sten att studsa på vattenytan.
 • Bayou River Ride: Ta en tur längs floden och öva på din förmåga att skjuta.
 • Skateboardåkning: Förutom att använda din skateboard för att ta dig runt i staden kan du prova dina skateboardfärdigheter i ett race mot klockan om du vill.
NSwitch DeadlyPremontion2ABlessingInDisguise 21
NSwitch DeadlyPremonition2ABlessingInDisguise 22

Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige