Skip to main content

Hades

System
 • Nintendo Switch
Lanseringsdatum
 • 19 mars, 2021
Spelsätt om stöds

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antal spelare
 • En spelare
Rekommenderad åldersgräns
images/_infrastructure/pegi/pegi_12.png
Genre
 • Action
  Äventyr
  Rollspel
Utvecklare
 • Supergiant Games
Språk
 • Engelska
 • © 2020 Supergiant Games, LLC. All rights reserved
Utmana dödsguden och slå dig fri från underjorden

Hades kombinerar de absolut bästa aspekterna av Supergiants tidigare spel. Den kritikerrosade spelutvecklaren har den här gången kombinerat den snabba och actionfyllda spelmekaniken vi känner från Bastion med det rika atmosfäriska djupet från Transistor, och slutligen kombinerat detta med det starka och karaktärsdrivna berättandet i Pyre.

Kämpa dig ut ur helvetet

Som underjordisk odödlig prins har du makten att använda en mängd olika mytiska vapen från Olympus för att bryta dig loss från dödsguden Hades. En episk berättelse utvecklas för vart och ett av dina unika flyktförsök när du blir starkare.

Släpp loss Olympens ilska

Olympen står bakom dig! Möt Zeus, Athena, Poseidon och flera berömda gudar och karaktärer från grekisk mytologi. Genom dessa möten kan du låsa upp en mängd nya krafter och andra uppgraderingar i spelet som kallas "Boons". Det finns mer än tusen olika sätt att kombinera "boons" och att bygga din karaktär när du kämpar dig igenom (och förhoppningsvis ut ur) underjorden.

Skaffa vänner bland gudar, spöken och monster

Det finns ett färgstarkt galleri med fantastiska karaktärer i alla smaker och former i spelet. Genom att bygga relationer till dessa kommer du att upptäcka tusentals unika berättelser när du lär dig mer om den dysfunktionella familjen du tyvärr (eller lyckligtvis) är en del av.

Spelet är byggt för omspelbarhet

Nya överraskningar väntar varje gång du tar upp styrenheten och gör dig redo att gå tillbaka. Genom att använda "Mirror of Night" blir du starkare och starkare när du initierar nya flyktförsök från underjorden. Spelplanen förändras ständigt, men se upp, för även om spelplanen byts ut så minns bossarna dig!

Inget är omöjligt

Permanenta uppgraderingar betyder att du inte behöver vara en gud för att uppleva både en gripande historia och spännande strider. Men om du råkar vara en, skruva upp svårighetsgraden och gör dig redo för vita knogar när du utmanar dina färdigheter!

Supergiants unika stil

Som nämnts är det svårt att komma ifrån från det faktum att detta är ett Supergiant-spel med sin rika och unika atmosfär. Här spelar Supergiant på alla strängar, och det är tydligt hur detta kritikerrosade spel beskrivs. Utforska spektakulära handmålade miljöer och ett fantastiskt musikspår när du upplever och utforskar allt som underjorden har att erbjuda!

Fysisk release exklusivt för Nintendo Switch

Äntligen släpps detta kritikerrosade spel fysiskt! Den fysiska versionen innehåller extramaterial, som ett 32-sidigt karaktärskompendium med illustrationer av gudar, spöken och monster från spelet. Dessutom får du en nedladdningskod för den fantastiska spelmusiken.

Men låt oss inte glömma själva spelet heller! Här får du dussintals, kanske till och med hundratals, actionfyllda timmar i ett fantastiskt spännande speluniversum inspirerat av grekisk mytologi. Och den episka berättelsen utvecklas om och om igen!


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige