Skip to main content

Kirby Star Allies

System
  • Nintendo Switch
Lanseringsdatum
  • 16 mars, 2018
Spelsätt om stöds

TV mode

Tabletop mode

Handheld mode

Antal spelare
  • Upp till 4 spelare
Rekommenderad åldersgräns
images/_infrastructure/pegi/pegi_7.png
Genre
  • Action
    Plattform
Utgivare
  • Nintendo
Utvecklare
  • HAL Laboratory
Språk
  • Engelska
  • ©2018 HAL Laboratory, Inc. / Nintendo
Den rosa bollen är tillbaks – i HD förstås – och han är inte ensam.

Kirby är tillbaks och äntligen finns han till Nintendo Switch i HD! Men denna gång är han inte ensam. Rekrytera fiender genom att kasta hjärtan på dem och samla ihop ett team på upp till fyra karaktärer. Eller slå dig samman med upp till tre av dina vänner för att samarbeta i spelet. Res igenom Dreamland och kombinera era förmågor för att utföra spektakulär specialattacker och skapa nya krafter. 

Ett milt sagt märkligt väder...

Det verkar vara något som är galet i Dreamland då det har börjat regna mörka hjärtan. När ett fallande hjärta träffar Kirby händer något riktigt oväntat... Kirby får kraften att sprida kärlek vilket gör att han kan rekrytera osannolika medhjälpare som kommer hjälpa honom i hans uppdrag att ta tillbaks lugnet till Dreamland igen. 

Gapa stort!

På klassiskt Kirby-manér kan du suga in fiender och sedan spotta ut dem för att krossa block och elakingar. Du kan också kopiera vissa av dina fienders krafter vilket gör att du kan använda deras attacker och specialförmågor. 

Kirby Star Allies

Kombinera krafter

Kasta hjärtan på dina fiender och rekrytera på så vis upp till tre stycken som kommer hjälpa dig! Kombinera olika kopieringförmågor för att kunna släppa lös kraftfulla attacker, lösa pussel och för att öka styrkan i dina vapen. 

Försök att blanda olika kopieringsförmågor med olika element såsom eld, vatten och vind genom att låna eller ge dem till dina medhjälpare. Kombinera sten- och is-förmågan för att göra din figur till en halkig curlingsten som du sedan kan använda till att krossa väggar. Eller varför inte blanda eld och svärdförmågan för att skapa ett supervarmt svärd. Detta är bara några exempel av många. 

Hoppa på vänskapståget

Ibland behöver du använda alla fyra av dina team-medlemmar för att kunna utföra imponerande specialattacker. Forma en vänskapscirkel för att rulla igenom de hinder som ni har framför er, tuffa på till slutet av banan med vänskapståget eller skapa en vänskapsbro för att kunna ta er över ett stort gap. 

Kirby Star Allies

Upptäck nya kopieringsförmågor

Besegra fiender genom att använda både splitternya och välkända kopieringsförmågor. Släpp lös din kreativitetet med en konstnärs förmågor, använd spindelväv för att fånga dina fiender eller dunka dina fiender i marken. Det finns mängder av kopieringsförmågor att hitta. Alla har de sina unika attribut. 

Kirby Star Allies

Dela glädjen!

Med varsin Joy-Con-kontroll kan upp till fyra spelare vara med närsomhelst och varsomhelst! Det är bara till att rekrytera en medhjälpare i spelet genom att använda ett vänhjärta. Ta sedan en Joy-Con eller en Nintendo Switch Pro-kontroll för att direkt hoppas in i handlingen. Öppna upp nya sätt att kombinera kopieringsförmågorna och samarbeta för att bekämpa utmanande bossar som står i er väg. 

Kirby Star Allies

Minispels-galenskap

Du kan utmana dina vänner - eller datorn - i hektiska minispel! Hugg ner ett träd så snabbt som möjligt i minispelet "Chop Champs" eller slå bort en inkommande meteor i " Star Slam Heroes". Den som hugger mest ved eller slår bort meteoren längst bort kommer att koras till vinnare. 

Hjälp ditt team! 

Om någon i ditt team är skadad kan du använda en amiibo från Kirby-serien (säljes separat) för att hjälpa dem. Du kan använda en amiibo-figur åtta gånger per bana för att se till att ditt team allitd är i toppform. 

Kirby Star Allies

Sätt samman ett team av osannolika medhjälpare och släpp lös er fulla potential i Kirby Star Allies, ett fantastiskt plattformsäventyr för upp till fyra spelare, bara till Nintendo Switch!


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige